KRAJ LJUBAVI

Što se krilo iza naizgled idiličnog braka Nike i Simone?

14.03.2012 u 16:11

Bionic
Reading

Iako se njihova ljubav činila idilična, čini se da to ipak nije bilo tako. Simona i Niko Kranjčar svoju su vezu započeli 2004. godine i bili su ludo zaljubljeni, no čini se da ih ni jednogodišnja kćerkica nije uspjela zadržati u braku

Iako još nisu predali papire za razvod braka, razvod Simone i Nike Kranjčara navodno je samo pitanje trenutka. Kako piše magazin Story, ovo je već drugi put da mladi par živi odvojeno. 'Istina je da Niko i Simona više ne žive skupa, a zasad još nisu spomenuli razvod. No to je ipak zacijelo pitanje trenutka, jer su iza njih čak dva pokušaja spašavanja braka. Prvi su put živjeli odvojeno čak četiri mjeseca. Ponovno su nastavili zajednički život pa se činilo da su prebrodili bračnu krizu. Ovo je, dakle, drugi put da su se odlučili na odvojen život pa smatramo da je to ujedno kraj njihova braka', ispričao je bliski prijatelj para za Story.

Prema nekim izvorima, Simona se požalila prijateljici da se osjeća usamljeno i da joj je brak dosadio, no drugi izvori tvrde da je Niko u vezi sa zgodnom crnokosom Londončankom te da je ona razlog njihovog ljubavnog brodoloma.

Ludo zaljubljen u šest godina stariju Simonu
Njihova je ljubavna priča započela još 2004. godine, a činjenica da je Simona starija od Nike čak šest godina nikome nije smetala. Niko je njome bio zaluđen, a njegova je prijateljica iz djetinjstva za Jutarnji list prepričala da je još kao balavac dolazio u Saloon samo zbog nje. 'Evo moje buduće žene', zafrkavao se s prijateljima kad bi vidio Simonu da ulazi u klub, rekla je njegova prijateljica. Simona je tada bila u vezi s Tomom Šokotom, a Niki je bila prva velika ljubav.

'Kod Nike volim baš sve, a osvojio me iskrenošću i toplinom. Tijekom svih tih godina upoznala sam ga vrlo dobro. Jako je mirna i staložena osoba. Sviđa mi se što o svemu voli razgovarati sa mnom, a pogotovo zato što razgovorom i iskrenošću zna kako može riješiti svaku situaciju', rekla je tada.

Kada je Niko iz Dinama prešao u Hajduk, 2005. godine, Simona je zbog posla ostala u Zagrebu, no tada je njihova ljubav bila još jača. 'Kada je riječ o mojoj i Nikinoj razdvojenosti, mislim da prava ljubav, a takva je naša, sve pobjeđuje', rekla je tada za Gloriju i dodala da nije ljubomorna jer je sve stvar povjerenja. 'Svi su mi rekli da Niku moram čuvati, ali ja tu, zapravo, ništa ne mogu. Niko se mora čuvati sam', rekla je.

Kada je u kolovozu 2006. godine Niko potpisao ugovor za Portsmouth, Simona je dala otkaz i otišla s njim. 'Sretan sam tu. Ovdje je drukčija kultura življenja, ali imam svoju Simonu s kojom živim. Kada uza sebe imate nekoga s kim ste bliski, to puno pomaže', rekao je tada nogometaš. Simona se također osvrnula na brak s nogometašem. 'S jedne strane teško je jer ih često nema kod kuće, tu su pripreme, karantene, utakmice, nervoza zbog rezultata. Ali kad to odabereš, onda ih prihvatiš kao svoj život. Prihvatila sam, nemam problema s tim', priznala je.

Godine 2008. vjenčali su se u crkvi Sv. Ivana Krstitelja, u kojoj su se vjenčali i Nikini i Simonini roditelji. Iako se njihov brak činio idiličan kada su prije točno godinu dana dobili djevojčicu Loree, čini se da to ipak nije bilo tako.