GOLIŠAVA IZDANJA

Što poznate ljepotice zapravo nose ispod oskudnih haljina

26.03.2017 u 10:31

Bionic
Reading

Steznici, samoljepljive trake, push-up grudnjaci i gaćice nevidljivog ruba samo su dio osnovne opreme koju stilisti koriste kada neku od slavnih zvijezda trebaju odjenuti u golišavu haljinu za crveni tepih. Tko u Hollywoodu voli biti gol, tko se redovito oboruža steznicima, a tko je ljubitelj klasičnog donjeg rublja, otkrili su Sarah Paulson, Michelle Williams, Mary J. Blige i Mahershala Ali

Profesionalni stilisti svakodnevno se susreću sa zahtjevnim prohtjevima poznatih zvijezda kada je u pitanju pronalazak idealne toalete za crveni tepih, a još veći izazov im predstavlja potraga za odgovarajućim donjim rubljem i steznicima koji drže 'sve na svome mjestu'.

Njihov zadatak može biti poprilično težak u slučajevima kada haljine za crveni tepih imaju duboki dekolte do pupka, prozirne ili mrežaste dijelove ili pak izreze na strateškim mjestima zbog kojih je donje rublje vidljivo. Pomno odabrano donje rublje važno je čak i za naizgled jednostavne uske haljine koje ocrtavaju svaki detalj na tijelu.

Zanima vas što točno slavne zvijezde nose ispod svojih dizajnerskih krpica na crvenom tepihu te kojim se trikovima služe najveći holivudski stilisti kako bi njihove klijentice izgledale poput isklesanih grčkih božica?

'Moj odnos sa steznicima je kompliciran u smislu da ne volim pomisao na to da se moram ugurati i stiskati u njima. No s druge strane, u nekim haljinama steznici uistinu čine razliku, umjesto da izgledate samo dobro, zahvaljujući njima izgledate fantastično', izjavila je za Vanity Fair  glumica Sarah Paulson koja je osvojila nagrade Emmy, Zlatni globus, Screen Actors Guild i Critic's Choice za ulogu u popularnoj seriji 'American Crime Story: The People v. O.J. Simpson'.

'Poznata sam po tome što ih nosim, no trudim se izbjegavati ih jer se volim osjećati slobodno u odjeći, a to je dosta teško kada nosite steznik', dodala je slavna glumica.

Na dodjeli Emmyja Paulson je prošetala crvenim tepihom u smaragdno-zelenoj Prada haljini dubokog dekoltea koju su modni kritičari uvrstili na listu najljepših haljina sa slavne dodjele filmskih nagrada.

#emmys 😍

Objavu dijeli @_shorty_2016

'Nisam smatrala tu haljinu nikakvim izazovom. Pomislila sam kako moje grudi još uvijek stoje tamo gdje bi trebale pa ću se onda i odijevati ovako dok mogu. Nisam nosila nikakvu ljepljivu traku', rekla je Paulson aludirajući na samoljepljivu traku koju zvijezde koriste kako bi dekolte bio nepomičan te kako ne bi otkrio više nego što je potrebno.

'Haljina mi je uistinu dobro prijanjala uz tijelo tako da nije bilo potrebe za trakom. Nisam bila zabrinuta ni ako nešto proviri iz dekoltea. Ako ih netko toliko silno želi vidjeti, ja sam sretna što mu mogu pružiti show. Nije me briga, to su samo grudi!' dodala je Paulson.

I dok je većina zvijezdi svoje haljine morala vratiti, Paulson je Pradinu haljina smjela zadržati, a upravo nju navodi kao najomiljeniju haljinu svih vremena: 'Ponekad je samo navučem na sebe kao ogrtač i otvorim vrata poštaru. Nosim je kad god mogu.'

Busy Philipps koja prati svoju glumačku kolegicu Michelle Williams na sva važnija događanja, priznala je kako Williams ispod svoje Elizabeth Kennedy dekoltirane haljine, koju je nosila na dodjeli Oscara, nije nosila apsolutno ništa.

🌼🌼

Objavu dijeli Michelle🎈 (@michelleingridwilliams)

'Ispod svoje oscarovske haljine nisam mogla ništa nositi', izjavila je tada glumica kroz smijeh, dodajući kako haljina nije dozvoljavala nikakvo donje rublje. 'Obično nosim jako tanko donje rublje koje nema vidljive rubove. Otkrila sam tijekom ove sezone kako mi ne trebaju steznici i dodatna pomagala, što je odličan osjećaj', dodala je plavokosa glumica.

Ni pjevačica Mary J. Blige ne voli nositi steznike ispod haljina. 'Ako sam dodjeli nagrada i nisam se udebljala, preferiram nositi samo ono što je vidljivo na meni. Steznici i ostala pomagala su važni, no ako nemate viška kilograma, ponekad od vas mogu učiniti da izgledate kao da nikada u životu niste vježbali. Morate paziti što stavljate na sebe. Ako su preuski, čine vas debelima. Ono što ja nosim je klasično donje rublje i ništa osim toga.'

Oscarom nagrađivani glumac Mahershala Ali vjeran je boksericama i klasičnim gaćicama. Tijekom sezone crvenih tepiha proglašen je jednim od najbolje odjevenih muških glumaca. Ali tvrdi kako kako je oduvijek volio modu te kako uživa nositi odijela.

'Oduvijek sam bio oprezan što odijevam na sebe, još od kada sam bio dijete. Uvijek bih večer prije odabrao outfit koji ću nositi narednog dana. To sam počeo raditi kada sam krenuo u drugi razred. Odabrao bih outfit, ispeglao košulju i složio ga. Ponekad bih ga ujutro kada bi ustao promijenio jer mi se više ne bi činio kako treba. Oduvijek sam takav', izjavio je Ali.

89TH OSCAR WINNER PORTRAITS #MahershalaAli #MoonlightMovie #Moonlight #Moonlit #movie #Juan #AcademyAwards #Oscars2017 #BestActorInASupportingRole #BestPicture

Objavu dijeli 🌔In Moonlight👦🏾👦🏿Look Blue🌖 (@daphnelovesmoonlight)