TRENDOVI ZA HLADNE DANE

Što poznate Hrvatice nose ove jeseni?

10.11.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Dolaskom jeseni trebalo je posegnuti u ormar i vidjeti što nam je potrebno od nove garderobe. Tako su učinile i naše poznate pjevačice, glumice, voditeljice i sportašice te nam otkrile bez kojih komada odjeće i obuće ne mogu

Dobre čizme i kaput su 'must have' ove jeseni, ako pitamo naše celebrityje. Leona Paraminski ima 20 para čizama i jednu bundu, a Nataša Janjić odlučila je više pažnje posvetiti njezi kože. Jelena Rozga, poznata kraljica estrade, uspjela je s godinama naučiti kako izbjeći nepotrebnu kupnju i odabrati ono što joj zaista treba.

'Moram priznati da sam uglavnom već obavila šoping za ovu jesen. Čizme koje sam htjela sam našla već prije mjesec dana, kaput sam kupila, obožavam svoju novu robu! Ha ha', rekla nam je Jelena Rozga s osmijehom.

Poput svake žene i Jelena ima par komada odjeće ili obuće koji su vječni i idu uz sve, ali su joj i jako dragi pa ih rado nosi. Što se tiče šopingholičarstva tu se popravila jer nije kao ranije te ciljano ide u šoping. Zna točno što treba i neće pasti u zamku pa kupiti nešto nepotrebno.

Iako smo ju navikli viđati u haljinicama i štiklama, kada nije na pozornici, najradije nosi traperice, tenisice ili ravne cipele, a uz to pamučnu majicu. Kako sama kaže, ležerno i opušteno.

Voditeljica Lana Banely odjeću bira suprotno Jeleni i kaže da obično kupi ono na što naleti i što joj se u tom momentu sviđa.

'U jesen i zimu najviše sam vjerna dolčevitama, dugim vunenim vestama, trapericama i visokim čizmama. To su kombinacije u kojima se najbolje osjećam', rekla je Lana koja je pokazala da se dobro osjeća i u plesnim haljinama u šou 'Ples sa zvijezdama'.

Glumica Leona Paraminski voli dobre čizme kojih ima oko 20 pari, a uz to bira i dobar kaput.

'Moram priznati da imam jednu bundu od zečjeg krzna i nadam se da me opravdava to što je nisam sama kupila nego sam je dobila. Znam da nije u redu, ali stvarno je topla', priznaje glumica koja je gledatelje oduševila ulogom Maje u seriji 'Loza'.

Renata Sopek sigurno neće imati problema s odabirom odjeće budući da ima zavidnu figuru. Stoga će lako nositi šarenu odjeću u ove tmurne dane, a to ju jako veseli.

'Do sada bi se, dolaskom jeseni, odjeća mogla naći samo u tamnim bojama. Također je odlično što se sve može kombinirati, sve se nosi! Volim Lancel torbe pa ću svakako kupiti jednu boje konjaka, a na popisu su i dobre čizme visokih potpetica', otkrila je Renata Sopek.

Glumica Nataša Janjić ove će se jeseni više posvetiti njezi kože pa će odabrati hranjivu kremu za lice jer se dolaskom hladnih dana koža više suši. Kad je u pitanju garderoba, jedino što nikada ne planira obući su popularne čizme UGG koje smatra najružnijom obućom.

Nataša Janjić

'Meni su simpa na drugima, ali meni čisto sumnjam da bi dobro stajale', rekla je Maja Vučić koja se ne vidi u UGG-sicama i sigurno ih neće nositi ove jeseni.

Iva Jerković sigurno će u hladne dane nositi barem nekoliko pari čizama i cipela jer kaže kako je na njih spremna potrošiti i cijelu plaću.

Sve popularnija lijepa glumica Ornela Vištica, koja glumi u sapunici 'Larin izbor', rado bira raznobojne kape i tople čizme. Kapama i šalovima ne može odoljeti niti Doris Pinčić koja ih ima oko pedesetak, ali uvijek u ormaru pronađe mjesta za još koju kombinaciju.

Ecija Ojdanić koja glumi s kolegicom Ornelom planira puno toga obnoviti za jesen i zimu: 'S obzirom na to da sam bila trudna i imam malo dijete, moram puno toga obnoviti. Dosta sam smršavjela i imam onu situaciju da nemam ništa u ormaru.'