AVANTURA ILI SIGURNOST

Što omiljena destinacija za odmor govori o vama

01.01.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Sigurno imate omiljenu destinaciju o kojoj sanjate, a ona o vama može otkriti nekoliko simpatičnih detalja

Romantična ste osoba koja voli lijepe stvari u životu. Bez problema možete sate i sate lutati muzejima i uživati u finoj hrani.

London

Engleski je vaš omiljeni jezik, volite neobične gradske ulice, dobro pivo, riječi koje zvuče više nego što zapravo jesu i obožavate kraljevsku obitelj.

Kanada

Vjerojatno obožavate hokej i u slučaju da uspijete otputovati u Kanadu nikako ne biste propustili jednu dobru utakmicu. Snijeg i zima samo su bonus u kojem uvijek rado uživate, piše Huffington Post

Amsterdam

Bezbrižni ste i volite zabavu, ali i malu dozu kulture. Nećete propustiti odlazak u svjetski poznati muzej ili posjetiti tvornicu Heinekena.

Irska

Veliki ste fan prekrasnih krajolika i idiličnih malih mjestašca. Ne smeta vam niti pokoja znamenitost, samo je bitno da dan završite uz dobro pivo.

Dubai

Volite glamur i blještavilo, a male stvari ne dolaze u obzir. Dodate li tome kulturološku raznolikost, Dubai ima sve što biste ikada mogli poželjeti.

Grčka

Vaš savršen odmor uključuje dobar omjer povijesnih znamenitosti, vrijeme na lijepim plažama, ali i ukusnu hranu i party za pamćenje. Najbolji je osjećaj sol na koži nakon kupanja u čistom moru.

Australija

Putnik ste koji uvijek drži sve karte otvorenima. Egzotične životinje su vaši prijatelji, a u trenu ćete pronaći opravdanje za odlazak na party.

Bali

Vi ste poput glavnog ženskog lika iz knjige filma 'Jedi, moli, voli' koji je na filmsko platno donijela Julia Roberts. Odlučili ste da želite promjenu i odmor od sadašnjeg života i otvoreni ste za nove pustolovine.

Italija

Uživate u svemu što nije dobro za vas, od vina do najfinijih sireva i slastica. Usput ćete posjetiti neku znamenitost i prošetati se da postignete balans.

Španjolska

Niste snobovski nastrojeni i nije vam bitna ukusna hrana ili skupocjeno vino. Radije ćete se prepustiti strastima i trenutku te otići u nepoznato da vidite što će se dogoditi.