NEDOPUSTIVO!

Što nije lijepo vidjeti na muškarcu?

25.10.2013 u 20:13

Bionic
Reading

I muškarci moraju paziti na izgled jer postoje neke stvari koje zaista izgledaju grozno i nitko ih ne želi gledati

Kada je riječ o pristojnom izgledu, najčešće se prigovara ženama zbog, primjerice, prekratke suknje ili prejake šminke. A što je s muškarcima? I oni itekako griješe, a ovo su njihove najgore pogreške.

Neuredni nokti
Nokti bi trebali biti čisti i uredno podrezani. O tome nema pregovaranja.

Dlakava prsa
U redu, ne morate depilirati prsa ako ne želite, ali nipošto ne smijete dopustiti da vam dlake vire iz majice ili košulje. Zakopčajte se jer nitko ne želi gledati vaše dlake!

Suha i ispucana koža
Mislite da se vama oprašta suha i ispucana koža na tijelu ili licu? Nipošto! To nitko ne želi gledati, zato se lijepo opskrbite hidratantnim kremama i mažite se redovito.

Dlake u nosu i ušima
Dlake u nosu i ušima zaista nisu lijep prizor. Naprotiv! Vodite računa o tome i redovito ih skraćujte.


Neuredni brkovi i brada
Odaberite svoj stil. Ako želite brkove, nosite ih, ali ih držite urednima. Ako želite bradu od tri dana, onda je redovito uređujete. Vodite računa o tome da vam lice izgleda uredno, a ne kao da ste jučer došli s pustog otoka.

Prikrivanje ćelavosti
Nema ništa gore za vidjeti od muškarca koji se ne može pomiriti sa svojom ćelavosti pa pušta kosu na jednoj strani kako bi onda njome prekrio ćelavo tjeme. To je nedopustivo! Ili se normalno šišajte ili se ošišajte na ćelavo, ali ne pravite od sebe smiješnog muškarca.