SASVIM SUPROTAN UČINAK

Što muškarci ne vole na ženama?

01.12.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Svakog muškarca privlače određene stvari kod žena, i dok neki padaju na boju kose, drugima je bitna boja očiju, a trećima, pak, osmijeh ili oblik tijela. Međutim, koliko god se muškarci ukusima razlikovali, postoje određene beauty greške koje će svakog muškarca natjerati na bijeg

Zastrašujući smokey eyes
Iako tamno sjenilo može vaš pogled učiniti mističnim i nadasve zavodljivim, ako pretjerate s nanošenjem tamnog sjenila i olovke, postići ćete sasvim suprotan učinak. Umjesto zavodljivog pogleda, zastrašujući smokey eyes muškarce će doslovce otjerati od vas, a mnogi bi mogli pomisliti da se uopće ne znate šminkati te da na lice nabacujete sve što imate u kozmetičkoj torbici.

Nepravilno nanesen puder
Vidljiva crta pudera na vratu jedna je od stvari koje muškarce itekako mogu odbiti. Nepravilno nanesen puder te drugačija boja vrata i lica, navest će muškarce da se zapitaju zašto ne volite prirodni izgled svoga lica ili pak kako je moguće da se niste potrudili posvijetliti tu liniju te smanjiti razliku, piše Yahoo Shine.

Prebijeli zubi
Naravno da su zubi jedna od prvih stvari koju uočavamo kod partnera, no i tu postoje granice. Zdravi, njegovani i bijeli zubi da, ali nitko ne voli pretjerano izblijeđene zube. Takav osmijeh muškarcima djeluje umjetno, lažno i nimalo privlačno.

Ljepljiva sjajila
Ženske usne su samo jedna od stvari kojima muškarci ne mogu odoljeti, no pripazite pri šminkanju. Naime, nema ni jednog muškarca koji uživa u ljubljenju s djevojkom koja nanosi ljepljivo sjajilo, posebice u nekoj jarkoj boji. Osim što doživljaj za vrijeme ljubljenja nije nimalo privlačan, ni jedan muškarac ne želi nakon ljubljenja skidati podeblji sloj sjajila sa svojih usana.

'Litre' parfema
Još je legendarna Coco Chanel u svoje vrijeme naglašavala da prava zavodnica mora nositi parfem na sebi, no to naravno ne znači da se njime trebate preliti od glave do pete. Ugodan i opijajući parfem koji odgovara vašoj osobnosti i koži, naravno da je poželjan, no u umjerenoj količini. Ako žena nosi previše parfema, ostali oko nje vrlo vjerojatno će imati osjećaj da se guše; muškarci će dobiti potrebu da pobjegnu, a na da joj se približe.

Predugački nokti
Uredni i održavani nokti svakako su stvar koja se ne preskače, međutim, muškarcima duljina ženskih noktiju itekako igra veliku ulogu. Predugački nokti muškarcima djeluje preumjetno, neki čak tvrde kako ih podsjećaju na mačje, a posebice ih do ludila dovodi tapkanje noktima po stolu.

Umjetni ten
Iz kojeg god kuta pogledali, muškarcima je privlačnija prirodna ljepota od one umjetne, a to isto vrijedi i za ten. Stoga, ako se pita muškarce, radije prirodni bljeđi ten nego umjetni koji se održava solarijem.