ŠOKANTNO SAZNANJE

Što mislite, tko je misteriozna 'Tračerica'?

18.12.2012 u 13:41

Bionic
Reading

Hit serija o razmaženim pripadnicima jet seta s Manhattana prestala se snimati, a jučer smo konačno saznali i tko je tajanstvena 'Tračerica' kojoj je glas posudila glumica Kristen Bell

Ukoliko ste zagriženi fan serije, onda nemojte čitati ovaj tekst do kraja jer ćemo vam u zadnjoj rečenici otkriti tko je Tračerica zbog čijeg su bloga tijekom šest sezona koliko se serija emitirala, strahovali junaci ove serije.

Posljednjom epizodom šeste sezone pod nazivom 'New York, I Love You XOXO', završila je ova popularna serija o mladim i bogatim pripadnicima elite s Manhattana, a kako je ranije najavljeno, 'Tračerica', nastala prema knjigama Cecily von Ziegesar, prestala se snimati zbog pada gledanosti.

Eto, konačno smo i to saznali – nakon 120 epizoda tajanstvena je Tračerica razotkrivena. Naravno, na ovo otkriće  komentara fanova serije nije nedostajalo.

'A ironično je da su svi mislili da je on totalni autsajder!' glasi jedan od komentara na Twitteru koji su uslijedili nakon emitiranja posljednje epizode Tračerice.

Dakle, duboko udahnite, 'Tračerica' nije ni Blair ni Serena, već - Dan Humphrey kojeg igra bivši dečko Blake Lively, Penn Badgley!