VELIKI POVRATAK

Što mislite o ovom zaboravljenom trendu?

25.03.2017 u 20:52

Bionic
Reading

Sudeći prema upućenima u modna zbivanja, nekad obožavane kaubojske čizme ponovno su 'must have'

Ovakve modele u svoje su ovogodišnje kolekcije uvrstile poznate modne kuće poput House of Holland i Calvina Kleina, a početkom godine web trgovina Net-a-Porter u izdanju glasila The Edit stavila je upravo kaubojske čizme na popis 'must have' dizajna čizama u koji vrijedi investirati.

Whowhatwere.com već neko vrijeme predviđa veliki povratak popularnih kaubojki, a nedavno su uočene i na slavnoj manekenki i 'it' djevojci Gigi Hadid.

Zaljubljenice u modu s velikim zanimanjem prate stajlinge ove modne ikone jer što Gigi nosi, vrlo brzo postaje novi trend. 

Dvadesetjednogodišnjakinja koja je u vezi s nekadašnjim članom teen senzacije One Direction, Zaynom Malikom, prošetala je New Yorkom moćne kaubojske čizme s kopčom Toma Hilfigera s kojim već dulje vrijeme surađuje.

  • +3
Gigi Hadid u crnom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U crnom od glave do pete, Gigi je outfit nadahnut rokerskim chicom začinila jednim zanimljivim detaljom: majicom s legendarnim dječjim junacima Power Rangersima.

Iako je prošle godine je proglašena međunarodnim modelom godine na British Fashion Show Awards u Londonu, često se suočavala s kritikama zbog svog izgleda zbog čega je bila nesigurna u sebe.

'Kad sam odrastala, nisam u potpunosti voljela svoje tijelo. Atletske sam građe, no s vremenom sam bila sve ponosnija na svoj izgled. Učinite sve što možete kako biste ostali zdravi i radite ono zbog čega se osjećate dobro i sretno. Tako sam uvijek gledala na stvari', rekla je Gigi.