NOVI HIT

Što kažete na torbu za kojom su svi poludjeli?

24.05.2012 u 10:06

Bionic
Reading

Mulberryjevu torbu posvećenu Alexi Chung s trona je svrgnula bezvremenska kožnata ikona Del Rey iz iste radionice, za kojom uzdišu i poznate i nepoznate dame, a lista čekanja za nju je podulja

Kad neka torbica izazove toliku pomutnju da se o njoj tjednima ne prestaje govoriti, to je znak da će sigurno ostati dugo zapamćena u modnoj povijesti. Upravo to je Mulberryju uspjelo s torbom posvećenoj britanskoj trendseterici Alexi Chung, no čini se da je ona već pomalo otišla u povijest, a razlog tomu je Mulberryjeva nova muza, pjevačica Lana Del Rey.

Njezina retro-moderna torba Del Rey toliko je postala popularna da iz dana u dan dobiva nove poklonice, kako nepoznate, tako i poznate dame. Među njima su Sienna Miller, Jennifer Lawrence i Arizona Muse, no sigurno joj popularnost podiže i sama Lana, koja se ne odvaja od nje otkad ju je dobila.

'Naša torba Del Rey definitivno je utjecala na sve. Najpopularnija je ona u jelenje smeđoj, a već prvog dana u našoj flagship-trgovini na Bond Streetu u Londonu sve su rasprodane. No stalno naručujemo nove. Mislimo da baš bezvremenski izgled torbe privlači toliko kupaca, a nadamo se da će tako biti i u budućnosti. Lista čekanja za Del Rey u boji petroleja i crnoj jako je duga', rekao je glasnogovornik Mulberryja.

Na Mulberryjevoj internetskoj stranici od 14. svibnja mogu se kupiti torbe Del Rey u crnoj i jelenje smeđoj  boji.