AFTER PARTY

Što je Severina radila nakon koncerta u Areni?

13.05.2013 u 08:22

Bionic
Reading

Nakon što je na svom plesno-pjevnom spektaklu u Areni okupila 18 tisuća ljudi, Severina se cijelu noć opušteno zabavljala u zagrebačkom klubu H2O

'Super sam se provela s mojom ekipom jer smo danima bili u karanteni pa smo jedva čekali after party. Proslavili smo predivan koncert u Zagrebu, a već sutradan nastavljamo dalje s putovanjima i koncertima', kazala je Severina po odlasku iz kluba.

U samo par sati otkad se pojavila informacija da će Severina i njezini suradnici i prijatelji tulumariti u najpopularnijem zagrebačkom noćnom klubu, svi stolovi i separei su rasprodani, a tijekom večeri nekoliko stotina vatrenih obožavatelja popularne pjevačice ostalo je pred ulazom. Naprosto nije bilo mjesta za sve one koji su se željeli družiti sa Severinom nakon sjajno odrađenog koncerta.

Od poznatih osoba i prijatelja došli su je podržati Ksenija Erker, Luka Nižetić sa sestrom Petrom, Lana Biondić, Jelena Veljača i mnogi drugi. Jutro nakon partyja u H2O klubu Severina je već otputovala za Beograd na ranije dogovoren nastup, a slijedeća postaja na njezinoj turneji 'Dobrodošao u klub' bit će Ljubljana, 30. svibnja.