KAKO IZGUBITI FRAJERA

Što dečke može izludjeti

17.12.2008 u 07:21

Bionic
Reading

Ako si gledala hit 'Kako izgubiti frajera u 10 dana', onda možda znaš o čemu se radi. To su one sitne stvarčice koje dečke mogu izludjeti jer jednostavno ne znaju što misliš

Možda ti je takvo ponašanje normalno i kako se razina hormona u tvom tijelu mijenja, tako se mijenja i tvoje ponašanje, a možda jednostavno voliš igrice s dečkima. Kako bilo, znaj da se kolo sreće okreće, a što danas činiš njemu, sutra već neki drugi zloćko može činiti tebi.

Stalno mijenjaš svoje osjećaje

U ponedjeljak si zaljubljena preko ušiju, u srijedu si suzdržana, a u petak si već hladna kao led. Naravno da on prema tvom mušićavom ponašanju može svašta zaključiti, odnosno – ništa mu neće biti jasno. I to će ga izludjeti.

Uspoređuješ se s drugim curama

Ako mu se sviđaš, onda je s tobom upravo iz tog razloga – jer mu se sviđaš ti, a ne tamo neka druga cura. No, ti ne prestaješ pričati o tamo nekoj najpopularnijoj curki u školi ili svojoj prelijepoj sestri koja je najljepši član tvoje velike obitelji. Te ga priče uopće ne zanimaju i radije se koncentriraj na njega i vašu vezu.

Misliš ono što i on misli

Pričate o raznim temama, knjigama, filmovima, internetu. No, što god on kaže, ti se složiš s njim, što je njemu lijepo, i tebi je lijepo, što je njemu dobro, i tebi je dobro, što je njemu glupo, i tebi je glupo. Ma daj, iako ti se možda čini da ste srodne dušice, nitko ne može biti toliko srodan da vam se oboma sviđa baš sve isto. Pokaži svoje ja, pa kud puklo da puklo – ovako ćeš mu se sigurno više svidjeti nego kad glumiš visibabu koja samo potvrdno klima glavom.

Zaboravljaš na zajedničke planove

Dogovorili ste se za kino u 20 sati, a ti se uopće ne pojaviš i on te čeka pred kinodvoranom. Normalno je da će ga ovakva situacija izluditi i nitko ne želi izvisjeti, pogotovo ne na javnom mjestu.

Ne jedeš kao normalan čovjek

Kad idete na pizzu, on naruči normalnu, a ti nećeš i uzimaš samo mali komadić s njegovog tanjura. Razlog – ne želiš se udebljati i opsjednuta si debljinom i fotkama mršavica iz časopisa. Hm, ako je tako, onda ni nemoj prihvaćati pozive na pizzu ili hambić! Osim ovoga, ako stalno lamentiraš o tome da želiš smršaviti – zaista ćeš ga izludjeti.

Igraš 'glup i gluplji

Nešto znaš, ali se pretvaraš da ne znaš samo kako bi zadobila njegovu pažnju i kako bi ti on to objašnjavao satima. Prije ili kasnije će te prokužiti, a kad skuži da se praviš glupom, mislit će da možda takva i jesi.

Uvijek on sve mora isplanirati

Kad te pita kamo ćete, tvoj odgovor je uvijek isti: 'Hm, ne znam...' Gle, on je tvoj dečko, a ne tvoj organizator društvenih događanja. Nekad možeš i ti preuzeti inicijativu i osmisliti vaš izlazak, to će sigurno cijeniti!

Glumiš grubijanku

U filmu je romantična scena, a ti se drapaš od smijeha. Ili ti konobar donese krivo piće, a ti se odmah okomiš na njega i zoveš šefa. Iako je lijepo imati hrabrosti i ne postati plačljiva za svaku sitnicu, lijepo je i imati takta i razumijevanja za ljude. Ti nisi policajka koja pravi red u svom kvartu, pogotovo kada si na spoju s njim!

Nema šanse da se nasmiješ sama sebi

Kad mu tvoja mama pokaže fotke iz tvog najranijeg djetinjstva na kojem si slatka i smiješna, tebi je neugodno, sva se zacrveniš i svađaš se s mamom ili izjuriš iz sobe poput rakete. Malo ohladi i nauči se smijati samoj sebi jer ćeš tako pokazati da nisi iskompleksirana i da imaš samopouzdanja.