ORALNA HIGIJENA NA PRIRODAN NAČIN

Što čini SPLAT proizvode tako posebnima

27.06.2017 u 13:01

Bionic
Reading

Profesionalni rezultati kod kuće

VISOKA UČINKOVITOST

Svaki proizvod stvoren u SPLAT-ovim laboratorijima za istraživanje i razvoj usmjeren je najučinkovitijem rješenju određenih pitanja oralne njege. Da bi se postigla najviša učinkovitost svakog proizvoda, on se stvara u suradnji sa stomatolozima i specijaliziranim ustanovama iz cijelog svijeta. Ovi napori rezultiraju inovativnim i jedinstvenim proizvodima, čija je visoka učinkovitost potvrđena dugotrajnim testiranjima provedenim u EU, Japanu i zemljama bivšeg SSSR-a.

INOVATIVNI PRISTUP

Jedinstveni inovativni Sp. White System® čini caklinu besprijekorno čistom i sjajnom bez ogrebotina ili povećane osjetljivosti zuba.

LUCTATOL® sustav, koji je uključen u sve dječje proizvode, nastao je kao rezultat međunarodnog istraživanja. Zahvaljujući njegovu dokazano inhibitornom učinku (do 96%) na formiranje dentalnog plaka i razvoj karijesa, SPLAT proizvodi postali su globalno prepoznatljivi.

Aktivni oblik HIDROKSIAPATITA, proizvedenog isključivo za SPLAT proizvode, namijenjen je dubinskoj obnovi cakline i dostupan je u novoj generaciji SPLAT bioaktivnih pasta za zube.

JEDINSTVENI PRIRODNI SASTOJCI

Prirodni sastojci, eterična ulja i biljni ekstrakti uključeni su u formule svih SPLAT pasta za zube, pjena i vodica za ispiranje usta. SPLAT bioaktivni profesionalni proizvodi sadrže jedinstvene i ekskluzivne inovativne sastojke:

100% prirodni bioaktivni kalcij dobiven iz ljuske jajeta,

hidroksiapatit - glavni sastojak zubne cakline,

kompleks mliječnih enzima za održavanje zdrave mikroflore,

bio koncentrat lavande,

ekstrakt bisera

i aktivni ugljen drva breze.

Ovi i mnogi drugi sastojci u aktivnoj formi osiguravaju maksimalni terapijski učinak na zube, a koriste se kod kuće.

SIGURNOSTI I EKOLOŠKA OSVIJEŠTENOST

SPLAT proizvodi sigurni su i prikladni za svakodnevnu uporabu. Ne sadrže sintetička antiseptička sredstva, kao što su triklosan ili klorheksidin, dok je sadržaj sredstava koje stvaraju pjenu minimalan. Proizvodi ne sadrže natrij lauril sulfat i šećer. SPLAT proizvodi proizvedeni su korištenjem sastojaka vodećih svjetskih dobavljača u tvornici kompanije, koja ima sjedište u ekološki čistom području Valday. SPLAT proizvodni pogon jest CO2 neutralan i ima certifikate u skladu s međunarodnim standardima dobre proizvodne prakse i ISO 9001.

PROFESSIONAL SERIJA: BIO-AKTIVNE ZUBNE PASTE ZA SVAKODNEVNU UPOTREBU

BIOCALCIUM - OBNAVLJANJE CAKLINE I SIGURNO IZBJELJIVANJE

Pasta za zube s višestrukim djelovanjem s biološki aktivnim kalcijem namijenjena za obnovu cakline i smanjenje osjetljivosti zuba.

Biocalcium je pasta za zube s višestrukim djelovanjem s biološki aktivnim kalcijem dobivenim iz ljuske jajeta i hidroksiapatitom, bitnom komponentom u sastavu zubne cakline. Visok sadržaj tih sastojaka omogućuje da se zubna caklina ojača i remineralizira te da se smanji preosjetljivost.

Prirodni enzim papaje sprječava razvoj plaka. Sp.White sustav nježno izbjeljuje i polira caklinu do briljantanog sjaja.

Ne sadrži: SLES, triklosan, klorheksidin, sintetička boijla. Ne sadrži fluor.

AKTIVNI SASTOJCI: Calcium Lactate, Sodium Bicarbonate, Hydroxyapatite, PVP, Fish Oil, Papain.

KLINIČKI TESTIRANO

REMINERALIZIRAJUĆI učinak – 66.8%

učinak ČIŠĆENJA – 61.4%

učinak SMANJENJA OSJETLJIVOSTI – 55.4%

učinak IZBJELJIVANJA – 1.5 nijansa u 4 tjedna na VITAPAN ljestvici

Bitni prirodni elementi zubne cakline su kalcij (33-39%) i fosfati (16-18%). Zasićenost cakline tim sastojcima određuje njezinu čvrstoću i otpornost na kiseline koje uzrokuju karijes. Iste elemente sadrže i  kristali hidroksiapatita. Nedostatak kalcija u tijelu i prehrana bogata ugljikohidratima rezultiraju slabljenjem čvrstih tkiva zuba. Caklina gubi kalcij u početnim fazama demineralizacije

kada se bijela točka karijesa sa smanjenom gustoćom cakline razvija na površini zuba. Ovaj proces je reverzibilan, a naše tijelo sposobno je ozdraviti takve lezije ako se pravilno održava oralna njega.

ULTRACOMPLEX- SVEOBUHVATNA SKRB I IZBJELJIVANJE ZA OSJETLJIVE ZUBE

Najmanje jedna od pet odraslih osoba diljem svijeta pati od preosjetljivosti zuba. To se očituje u osjećaju boli pri konzumaciji hladne, vruće, kisele ili slatke hrane, kao i za vrijeme pranja zuba. Uzroci ovog problema mogu uključivati sljedeće: malokluziju, upalu zubnog mesa, posljedice stomatoloških zahvata, patološku zubnu abraziju, prekomjerno konzumiranje kiselih proizvoda, korištenje četkice za zube loše kvalitete i visoko abrazivne paste za zube i abraziju cakline zbog  pogrešne tehnike pranja zuba.

ULTRACOMPLEX je pasta za zube s višestrukim djelovanjem nježno izbjeljuje osjetljive zube, održava zdravlje desni i pruža iznimno svjež dah.

Biološki aktivni kalcij i hidroksiapatit učinkovito jačaju zube, čime se povećava gustoća cakline. Prirodni enzim papaje u kombinaciji s PVP-om razbija zubni plak. Ioni kalija i cinka smanjuju osjetljivost cakline i umirujuće djeluju na desni.

Sp.White sustav nježno izbjeljuje i polira zubnu caklinu do briljantanog sjaja.

Ne sadrži: SLЕS, triklosan, klorheksidin. Ne sadrži fluor.

AKTIVNI SASTOJCI:  Sodium Bicarbonate, Potassium Nitrate, Calcium Lactate, Zinc Citrate, PVP, Hydroxyapatite, Bisabolol, Papain.

KLINIČKI TESTIRANO

REMINERALIZIRAJUĆI učinak - 20%

učinak ČIŠĆENJA - 44.44%

WHITE PLUS - SIGURNO IZBJELJIVANJE I ZAŠTITA CAKLINE

Današnje metode za izbjeljivanje postale su nježnije prema zubima. Ipak, stomatolozi često preporučuju suzdržavanje od korištenja proizvoda za izbjeljivanje zbog kratkoročnog učinka blistavog osmijeha. Čak i najnovije kliničko profesionalno izbjeljivanje može oštetiti caklinu. Međutim, korištenje posebne paste za zube koja nije štetna za površinu zuba može vratiti prirodnu bjelinu.

WHITE PLUS je učinkovita zubna pasta s višestrukim djelovanjem sadrži Sp. White sustav za sigurno izbjeljivanje, koji je pogodan za najosjetljivije zube.

Zaobljene čestice za poliranje u kombinaciji s PVP komponentom za izbjeljivanje i prirodnim enzimima papaje značajno izbjeljuju caklinu, razbijaju zubni plak na teško dostupnim mjestima i čine površinu svakog zuba savršeno glatkom i bijelom. Ioni kalija štite zube od povećane preosjetljivosti.

Sp.White sustav nježno izbjeljuje i polira zubnu caklinu do briljantnog sjaja. Ova pasta idealna je za ljubitelje kave i čaja te za pušače.

Ne sadrži: SLЕS, triklosan, klorheksidin, proizvode životinjskog podrijetla. Sadrži fluor (1000ppm).

AKTIVNI SASTOJCI: Potassium Nitrate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Calcium Pyrophosphate, Pentasodium Triphosphate, Sodium Monofluorophosphate, PVP, Papain.

KLINIČKI TESTIRANO

Učinak IZBJELJIVANJA - 1.5 nijansa u 4 tjedna na VITAPAN ljestvici

Učinak ČIŠĆENJA - 50%

REMINERALIZIRAJUĆI učinak - 40%

MEDICAL HERBS - SVEOBUHVATNA ZAŠTITA I PREVENTIVNA NJEGA DESNI

Prirodna eterična ulja i ekstrakti ljekovitog bilja održavaju zdravlje desni i povoljno djeluju na cijelo tijelo. Njihova snažna antibakterijska svojstva osiguravaju dugoročnu svježinu daha, revitaliziraju oralna tkiva i sprječavaju rast zloćudnih bakterija, čime održavaju zdravu oralnu mikrofloru.

Ova gel pasta za zube smaragdne boje sadrži ekstrakte kadulje, kamilice i gloga za učinkovitu skrb desni i zuba.

Kalcij dobiven iz ljuske jajeta ubrzava mineralizaciju i jača caklinu. Ioni fluora učinkovito štite od zubnog plaka. Sp.White sustav nježno izbjeljuje i polira zubnu caklinu do briljantnog sjaja.

Prirodna eterična ulja i ekstrakti ljekovitog bilja ne samo da brinu o zubnom mesu nego imaju i povoljan učinak na cijelo tijelo. Eterična ulja geranija njeguju desni, a njegov čarobni miris stvara vedro raspoloženje.

Ne sadrži: SLЕS, triklosan, klorheksidin. Sadrži fluor (1000ppm).

AKTIVNI SASTOJCI: Calcium Lactate, Sodium Monofluorophosphate, PVP, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Crataegus Monogyna Fruit Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Papain, Pelargonium Graveolens Flower Oil.

KLINIČKI TESTIRANO

Učinak ČIŠĆENJA - 41.3%

Učinak IZBJELJIVANJA - 33.3%

Učinak REMINERALIZACIJE - 21.98%