TO SE ZOVE LUKSUZ

Stingova seks palača vrijedna 19 milijuna dolara

29.04.2010 u 15:04

Bionic
Reading

Stan na njujorškom Upper West Sideu Sting je konačno, nakon četiri godine, prodao za 19 milijuna dolara, što je za pet milijuna dolara manje od cijene koju je prvobitno za njega platio

U jednom intervjuu prije tri godine Stingova supruga Trudi Styler priznala je da je sa svojim slavnim suprugom uživala u svingerskim orgijama u svom stanu. Kasnije je te tvrdnje opovrgnula, a budući da su o svojim seksualnim sklonostima često znali pričati u javnosti, nije nevjerojatno da se par u svakom slučaju dobro zabavljao u privatnosti svoja luksuzna četiri zida.

Prije Stinga, vlasnik tog stana bio je pjevač Billy Joel. U taj dvoetažni stan se dolazi privatnim dizalom, a ima pogled na Central park. U njemu se nalazi 16 prostorija, uključujući pet spavaćih soba, četiri velike kupaonice i dvije manje te 23 ormara. Cijeli stan ima ukupno 28 prozora i ogromno stubište.

Prije dvije godine Sting je nekoliko blokova nužnije, u Central Park Westu, kupio stan vrijedan 26,5 milijuna dolara u jednoj od najluksuznijih zgrada na Manhattanu.