OPET JE BRILJIRALA

Šteta je skrivati tako dobre noge i ona to zna

09.12.2015 u 09:49

Bionic
Reading

Tek joj je dvadeset godina, a plavokosa manekenka Gigi Hadid već uživa status modne ikone

Klasična ljepotica iz Kalifornije sve je zadivila stylingom za nastup u showu 'Live! with Kelly and Michael'. Haljina brenda Self Portrait s visokim prorezima otkrivala joj je duge noge. Prepuna zgodnih detalja, od zlatnih gumbića i džepova pa do svilenog pojasa koji je naglasio vitki struk Viktorijine anđelice, haljina-košulja popularnog britanskog brenda bila je pun pogodak.

Gigi je uz haljinu u boji kože odabrala i klasične kožne štikle koje su joj dodatno izdužile ionako duge noge. Kaput iz Topshopa poput prave je dame nabacila na ramena, a čak su i avijatorice Ray Ban bile u istom tonu.

Nakon što je zaredala velike uspjehe u svijetu mode, zgodna Gigi ima pune ruke posla; odrađuje kampanje i editorijale te hoda pistom. Mlađahna ljepotica krasi i naslovnicu britanskog Voguea, a svojim nepretencioznim i jednostavnim stilom osvojila je obožavatelje. S dobrom prijateljicom Kendall Jenner i stilisticom Olivijom Palermo  obilježila je urbanu modu ove godine. Češće je nosila tenisice nego štikle što ne čudi jer se privatno odijeva jako jednostavno, a najviše cijeni - udobnost.

Na pitanje u čemu se najugodnije osjeća, Gigi odgovara: 'U tenisicama Adidas, trapericama boyfriend-kroja ili crnim tajicama, običnoj vintage bijeloj majici kratkih rukava i avijatičarskoj jakni.'