UZBUDLJIV TRENUTAK

Stella McCartney predstavila vjenčanicu za 'obične smrtnike' po uzoru na onu Meghan Markle

13.11.2018 u 19:55

Bionic
Reading

Nakon što se Meghan Markle nakon službenog dijela ceremonije presvukla u chic bezvremensku vjenčanicu koju je posebno za nju kreirala britanska dizajnerica Stella McCartney, među mladenkama i onima koje će to tek postati nastala je pomama za sličnom vjenčanicom. Sve su mladenke na svoj veliki dan željele izgledati baš kao Meghan, a sada im se želja možda i ostvari

Dizajnerica Stella McCartney za Meghan je dizajnirala custom vjenčanicu koja prati liniju tijela i veže se oko vrata, a haljina je ubrzo izazvala pravi bum. Britanska dizajnerica upravo je predstavila svoju prvu modnu liniju vjenčanica nazvanu 'Made with Love' (Napravljeno s ljubavlju), kao posljedica brojnih komplimeneta i pozitivnih reakcija koje su uslijedile nakon kraljevskog vjenčanja.

Najzanimljivije je to što kolekcija krije i jednu vjenčanicu izgledom vrlo sličnu Meghaninoj, na veliku radost brojnih žena diljem svijeta.

McCartney je za Vogue otkrila kako je zbog velikog interesa nakon kraljevskog vjenčanja izradila čak 46 replika Meghanine vjenčanice, 23 u bijeloj i 23 u crnoj boji, a The Thelegraph je otkrio kako su sretnice koje su se dograbile haljina za njih izdvojile 30.500 kuna.

Kada sam dizajnirala kolekciju, uzela sam klasične Stella McCartney komade i redizajnirala ih u jednom novom, suvremenom smislu koji predstavlja budućnost vjenčanja', rekla je McCartney za Vogue.

'Bilo mi je važno uklopiti stil svog brenda u kolekciju. Taj stil uistinu reflektira različite dobne skupine i mislim da nam se baš zato obraćaju razni tipovi žena. Isto to sam željela uklopiti u kolekciju vjenčanica', rekla je dizajnerica, dodavši da njezine vjenčanice nisu isključivo za jedan tip mladenke te da su uistinu napravljene s ljubavlju.