PADALA JOJ HALJINA

Stefany Hohnjec umalo pokazala previše

14.07.2014 u 15:13

  • +20

Izbor za Miss i Mistera turizma

Izvor: Promo fotografije / Autor: Domagoj Biondić

Bionic
Reading

Nakon povratka u Hrvatsku, Stefany je postala traženo lice za mnoge revije na kojima se osjeća samouvjereno i poželjno

Jedanaesto izdanje izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske održano je ovoga vikenda u ugodnom ambijentu Caffe Del Mara u sklopu Grand hotela Palazzo u Poreču. Osim što je izabrana nova Miss turizma, vratila se i zgodna Stefany Hohnjec na modnu pistu.

Zanosna Stefany Hohnjec već se šetala pistom na desetom izdanju Monture, najvećeg modnog događaja u Dalmaciji, a sada je zablistala u svom rodnom gradu.

Stefany se nakon pauze od čak godinu i pol dana vratila modnim pistama. Bivša Miss sporta do prije pola godine živjela je u Pekingu, gdje je s bivšim dečkom sedam mjeseci radila u privatnoj sportskoj akademiji za djecu. Stefany se samouvjereno prošetala pistom. Haljina joj je jedva pridržavala obilni dekolte, a izrez na haljini svima je golicao maštu.

Bez obzira na prekid šestogodišnje veze s Tomislavom Perićem, nije se razočarala u ljubavi. 'Nisam se razočarala u ljubavi, iako sam patila. Još uvijek mislim da će prava ljubav doći u pravo vrijeme. Sve se događa s razlogom. Srest ću onoga pravoga, kad se tako bude posložilo i kad bude vrijeme', dodala je.