MORSKI LOOK

Startasice osvanule u Vogueu uz bok Dolce&Gabbani

06.07.2016 u 13:12

Bionic
Reading

Malo tko posljednjih mjeseci nije čuo za startasice jer su doživjele velik procvat i popularne su kao nikada prije, a dokaz tome je i to da su drugi puta prezentirane u američkom Vogueu

Nekad zaboravljena tvrtka Borovo posluje sve bolje, a sve zbog rebrendiranja nekad jako popularnih platnenih tenisica Startas. Nakon što su novim, zanimljivim i otkačenim modelima opet osvojile Hrvatsku startasice su izgleda spremne pokoriti čak i zahtjevno američko tržište.

Naime, prije nekoliko mjeseci visoke roza startasice s printom bijelih jednoroga prezentirane su u slavnom magazinu, a sada su ih izdvojili kao must have komad tijekom proslave Dana nezavisnosti. Model Startas Sailor tako je u Vogeu stavljen uz bok slavnim brendovima kao što je Dolce & Gabbana

'Startasice su opet osvanule u svjetski poznatom modnom časopisu Vogue. Prugaste plavo-bijele tenisice Startas Sailor preporuka su za Fourth of July and Chill: The Best BBQ-Ready Looks', ponosno su objavili iz Borova na svojoj stranici na Facebooku, a mi im možemo samo čestitati.

Osim što su drugi put osvanule u modnoj bibliji, startasice su omiljene među svim uzrastima jer se dizajniraju i za velike festivale kao što je Ultra, a i odlična je ideja bila izbaciti model na bijelo-crvene kvadratiće ususret Europskom nogometnom prvenstvu.