TENISICE KOJE OSVAJAJU

Startas ludilo širi se u ShoeBeDo

29.04.2009 u 17:44

Bionic
Reading

Poruka svim nostalgičnim trendseterima i fanovima sportske retro mode na hrvatski način: Startasice dolaze u ShoeBeDo! Ako želite provjeriti što je ovog proljeća zakuhao kreativni studio Sheriff&Cherry na čelu s dizajnerom i ilustratorom Maurom Massarottom - pokretačem ''oživljavanja'' sportske marke Startas, dođite u zagrebački dućan ShoeBeDo u Gajevoj, a Splićani u ShoeBeDo X na Narodnom trgu i bacite oko na novu seriju legendarnih tenisica.


Ovog proljeća ShoeBeDo i Startas najluđa su urbana modna kombinacija začinjena retro štihom i osebujnim dizajnom Maura Massarotta iz kreativnog studija Sheriff&Cherry. Totalno cool lanac lifestyle mode i zvjezdane tenisice pričaju istim jezikom, dijele istu filozofiju i vole iste stvari. Dućane jedinstvenog koncepta na vrhu lifestyle mode i hrvatskog dizajnera s zadivljujućim portfolijom spojila je zajednička ljubav prema top dizajnu, kvaliteti, pomaknutom stilu i zarazno dobrim modnim receptima urbanih marki.

Od veljače ove godine nova STARTAS serija ping pong uzorka 183 prodaje se na svjetski prestižnim modnim adresama – robnim kućama Liberty, Selfridges i Topman u Londonu, te poznatim firentinskim koncept dućanima Gerard i Gerard Loft. A sada će se i ShoeBeDo pridružiti slavnom društvu.

Poznato je da je prošle godine 999 pari Startasica ''pometeno'' u hipu, a koliko će biti potrebno ove godine, provjerite u petak, 15.05. u ShoeBeDo dućanu u Gajevoj i isprobajte jedne od 100 unikatnih pari tenisica s istaknutim serijskim brojem - model Divlja Mačka u žutoj boji s crvenim vezicama! Kada naiđete na ''najdivljiji'' izlog koji zrači tropskom egzotikom, znati ćete da ste na pravom mjestu, jer će Mauro Massarotto i kreativni studio Sheriff&Cherry posebno za tu priliku ''preurediti'' ShoeBeDo izlog.

Startasice su već zavele brojne trendsetere, glumce, glazbenike i sportaše, a uspjele su zaintrigirati i Stipu Mesića. Zato prošećite zagrebačkom špicom, provjerite jeste li otporni na Startas šarm, zatulumarite na šubiduovski način i pridružite se Startas džungli.