KYLIE JENNER

Starleta otvorila dušu: 'Moje grudi su sad tri puta veće, a imam i strije na njima'

09.07.2018 u 12:23

Bionic
Reading

Kylie Jenner, najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, 20-godišnja kozmetička mogulica koja je zaradila silno bogatstvo s beauty linijom sa svojim potpisom, iznenadila je svoje obožavatelje objavom

Kylie koja je u veljači rodila kćerkicu Stormi, vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje često uveseljava pratitelje svojim postovima.

Iako se poduzetna Kylie obogatila sa svojim popularnim proizvodom za punije usne Lip Kits koji obožavaju trendeseterice, mlađa sestra Kendall Jenner odučila se vratiti svom prirodnom izgledu.

Mlada poduzetnica iznenadila je fotografijom na kojoj pozira s prijateljicom Anastasijom s vidno manjim usnama objasnivši kako je izvadila filere iz usana.

heat wave

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Kylieni brojni pratitelji bili su oduševljeni njezinim prirodnim izgledom, pa nije manjkalo komplimenata poput: 'Prelijepa', 'Divna si'...

  • +10
Kylie Jenner i Travis Scott Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jenner nikad nije skrivala koliko je uvijek patila što nema veće usne pa je 2015. priznala kako je u usnice stavila privremene filere.

Dvije godine kasnije otkrila je da je poželjela imati punije usne jer joj je jedan dečko kazao kako misli da se loše ljubi jer ima tanje usnice.

Zbog toga se, dodala je, godinama osjećala manje privlačnom te je iscrtavala rub usana.

Nedavno je pak s prijateljicom Jordyn Wood iskreno odgovorala na pitanja obožavatelja.

'Moje grudi su tri puta veće i imam strije na prsima. Osjećam da mi trbuh nije isti, kao ni struk, stražnjica i bokovi koji su mi veći. Morat ću promijeniti stil odijevanja jer mi ništa iz ormara od prije ne pristaje', otvoreno je priznala što je muči nakon poroda dodajući kako ljudi na Instagram ponekad mogu dobiti krivu sliku.