NEKE NOVE LJEPOTICE

Stanija seksipilom nadmašila Soraju i druge zečice

26.03.2012 u 12:07

Bionic
Reading

Da smo se prije ankete odlučili kladiti na buduću pobjednicu, sigurno bismo izgubili, jer veliku pobjednicu nismo vidjeli među favoritkinjama

Za razliku od nas, vi ste upravo njoj, Staniji Dobrojević dali 375 što joj je bilo dovoljno da zasjedne na sam vrh reality zečica. Koliko je Stanija draga vašim pogledima, pokazuje činjenica da je od drugoplasirane Simone Gotovac, odnosno Šajn, dijeli velikih stotinu klikova.

Trećeplasirana Aleks Grdić prikupila je 209 klikova, a njena imenjakinja Aleksandra Nakova, koja je prošli tjedan u 'Survivoru' isplakala potoke tuge i samoće, smjestila se na četvrtom mjestu sa 187 klikova.

Velika Soraja, najzečica među zečicama, našla se tek na petom mjestu sa 163 klikova, a slijedi je Ava Karabatić sa 134 klika. U donjem domu našle su se Maja Morales sa 45 te Gianna Apostolski i Sabina Čedić sa skromnih 39 klikova.

Zaključimo kako i u zečjem svijetu slava kratko traje što najbolje pokazuje pad popularnosti dojučerašnje Playboyeve zečice s velikim z – Soraje te nagli uspon dojučerašnje anonimke Stanije. Da klasika i dalje traje, pokazuje draga nam Simona na odličnom drugom mjestu.