SEKSI I U KUHINJI

Stanija kuha u grudnjaku i tangama

27.08.2012 u 07:23

Bionic
Reading

Premda je nedavno objavila da se više neće slikati gola, srpska starleta Stanija Dobrojević objavila je fotografiju u grudnjaku i tangama. Ne možemo ništa prigovoriti, Stanija je odjevena

U čemu Stanija Dobrojević kuha? Ako ste se ikad zapitali, sad se više ne morate mučiti tražeći odgovor. Ona to radi u grudnjaku i tangama. Tako se barem predstavila na svom Twitteru.

Bivša sudionica 'Survivora' prije samo nekoliko dana donijela je odluku da više neće objavljivati svoje golišave fotografije, jer je shvatila da ima mnogo mladih obožavateljica, djevojčica, koje je prepoznaju gdje god se pojavi. 'Zbog njih odlazim u mirovinu od golotinje', rekla je Stanija koju je dirnulo što je jedna djevojka zaplakala kad ju je vidjela.

Ako ćemo doslovce, bivša sudionica 'Survivora' nije pogazila svoju riječ. Na novim fotografijama koje je objavila na Twitteru nije gola, ali obline je jedva pokrila s obzirom na to da se fotkala u grudnjaku i tangama. Sigurni smo, to će poslati sasvim drukčiju poruku mladim obožavateljima.