SPOj tradicije i modernog

Stajliš rješenje za pohranu predmeta u domu: Ova Ikeina komoda oduševila je ljubitelje interijera

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 12.02.2021 10:14
  • Objavljeno 12.02.2021 u 10:14
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Brojnim ljubiteljima interijera švedska Ikea predstavlja omiljenu destinaciju za kupnju novih komada namještaja i dekorativnih elemenata. Na krilima velikog uspjeha svojih komoda iz serije Malm i Hemnes, Ikea je u svoju bogatu ponudu uvrstila model imena Lommarp koji ima sve veći broj poklonika

U potrazi ste za stilskim rješnjem za pohranu predmeta u domu? Tada biste trebali obratiti pozornost na komodu brenda Ikea koji ne pravi kompromise u pogledu funkcionalnosti ili izgleda namještaja s vlastitim potpisom.

Estetika i funkcionalnost ne moraju se međusobno isključivati ​​- a zasigurno ne bi trebala ni kada je riječ o komadu namještaja kao što je komoda. Švedska Ikea navedeno već osigurava svojim poznatim i obožavanim serijama namještaja poput linije Malm i Hemnes koje su dobile veliku konkurenciju u kolekciji namještaja Lommarp. Namještaj iz spomenute linije privlači pažnju svojim posebnim izgledom i činjenicom da nudi sve što biste mogli poželjeti za moderan način života.

Lommarp komoda

Lommarp komoda

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Serija Lommarp oslanja se na tradicionalno stolarstvo, no svejedno se odlikuje modernim izrazom, kako bi se uskladila s urbanim životnim stilom današnjice. Prema riječima predstavništva Ikee njihova nova komoda iz spomenute serije nalik je onom jedinstvenom komadu namještaja koji naslijediš od člana obitelji, upečatljivih detalja i mat boja koje unose osobnost i karakter u prostoriju.

Kupnju nove komode uvijek treba pažljivo razmotriti. Ovaj klasičan komad namještaja u pravilu bi se trebao stopiti s ostatkom namještaja u prostoriji, a nerijetko zauzima središnje mjesto u sobi. Komoda Lommarp, kao i slični komadi namještaja iz istoimene Ikeine linije, odmiču se od tipičnog scandi stila u duhu minimalizma prema klasičnoj eleganciji.

Lommarp komoda

Lommarp komoda

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Po cijeni od 1800 kuna, nova Ikeina komoda svojim bezvremenskim izgledom već je osvojila naklonost brojnih ljubitelja interijera koji svojim fotografijama životnih prostora dokazuju kako je riječ o komodi koji se s lakoćom uklapa s ostatkom namještaja.

Komoda Lommarp u domovima ljubitelja interijera