ANNE HATHAWAY

Stajling slavne glumice nije nešto, ali zato je torbica pun pogodak

18.04.2019 u 10:03

Bionic
Reading

Američka glumica Anne Hathaway trenutno boravi u Londonu gdje promovira svoj novi film 'Spokoj' u kojem glumi s Matthewom McConaugheyjem. Lijepu glumicu je u engleskoj metropoli čekalo pregršt zakazanih obaveza, a jedna od njih bilo je i gostovanje na BBC Radiju

Glumicu Anne Hathaway, koja je pozornost na sebe skrenula 2001. godine, ulogom u filmu 'Princezini dnevnici', uskoro ćemo gledati u novoj ulozi. 36-godišnja glumica s kolegom Matthewom McConaugheyjem glumi u novom znanstveno-fantastičnom trileru redatelja Stevena Knighta, 'Spokoj', a film se u svjetskim kino dvoranama očekuje u listopadu ove godine.

Slavna glumica, koja je nedavno prilikom gostovanja u showu Andyja Cohena otkrila kako postoji vjrojatnost da će biti sniman i treći nastavak filma 'Princezini dnevnici' te da scenarij za film već postoj, trenutno u Londonu promovira 'Spokoj', a kako to obično biva kada se u nekoj zemlji pojavi holivudska zvijezda, paparazzi su slavnu glumicu sve vrijeme pratili u stopu.

  • +11
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zvijezda filmova 'Vrag nosi Pradu', 'Rat djeveruša', 'Interstellar' i 'Oceanovih osam' osvanula je ispred studija BBC Radija u elegantnom stajlingu - petrolej plavom odijelu s potpisom luksuznog brenda Gabriela Hearst, ispod kojeg je nosila čipkastu crnu majicu s potpisom Victorije Beckham, a cjelokupan stajling upotpunila je Karen Walker sunčanim naočalama, efektnim dvobojnim naušnicama, crnim štiklama i neodoljivom crnom kovčeg-torbicom, također s potpisom Gabriele Hearst.

View this post on Instagram

Patsy Bag in Black Snake #gabrielahearst

A post shared by Gabriela Hearst (@gabrielahearst) on

Kovčeg-torbice s ručkom trenutno slove za jedan od najpoželjnijih modela sezone, a dizajnerica Gabriela Hearst šampionka je u osmišljavanju ovog popularnog modela torbica. Talentirana urugvajska dizajnerica s njujorškom adresom 2015. godine je svijetu prestavila svoj istoimeni brend luksuzne odjeće i modnih dodataka, a danas se njezin brend uspoređuje s čuvenom modnom kućom Hermès.

Luksuzne torbice s potpisom urugvajske dizajnerice obožavaju čak i prva dama Melania Trump, vojvotkinja Meghan Markle, Oprah Winfrey, fashionistice Olivia Culpo i Miroslava Duma te brojne holivudske ljepotice, uključujući Kate Boswort, Priyanku Chopru, Demi Moore i mnoge druge.