RAZIGRANO I SA STILOM

Stajling holivudske slatkice idealan je za proljeće

03.04.2017 u 20:24

Bionic
Reading

Dizajnerica Victoria Beckham ostvarila je novu suradnju i kreira za trgovački lanac Target, a na predstavljanje kolekcije stigla je i holivudska slatkica Jessica Alba u odličnom stajlingu s košuljom koja je oslikana pčelicama

35-godišnja glumica i uspješna poduzetnica koja vodi vlastitu tvrtku oduševila je proljetnim stajlingom na vrtnoj zabavi bivše spajsice čija će se odjeća moći kupiti i u popularnom Targetu.

Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jessica je odabrala košulju Victorije Beckham koja ima motiv pčela i kao stvorena je za tople dane koji su pred nama. Košulja će u Targetu koštati oko 220 kuna, ali trgovine nude razne modele koji uz traperice i platforme poput ovih koje je nosila Alba tvore dobitnu kombinaciju za gotovo svaku priliku.

Obukla je uz njih traperice brenda The Great s popularno kraćim nogavicama pa su do izražaja došle i otkačene cipele Loeffler Randall. Iako model Arabela ima vrtoglavo visoku potpeticu s platformom, kombinacija ovakvih traperica i košulje jako dobro podnosi i ravne cipele pa takav outfit može proći u raznim prigodama.