broš od 17 tisuća eura

Stajling dostojan buduće kraljice: Kate Middleton zablistala u raskošnom izdanju

06.12.2023 u 09:33

  • +5

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Pool / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton zablistala je u raskošnoj haljini sa šljokicama, skupocjenom nakitu pokojne kraljice Elizabete i tijari koju je naslijedila od pokojne princeze Diane

Nakon što je jučerašnje jutro provela u posjeti dječjoj bolnici te sve zadivila u smaragdno plavom odijelu, Kate Middleton navečer je zablistala u izdanju dostojnom buduće kraljice.

Povod je bio skup diplomata u Londonu, a tom prigodom princeza od Walesa nosila je jedan od najglamuroznijih stajlinga iz svoje kolekcije, u kojem smo je već imali prilike vidjeti na vjenčanju jordanskog princa Husseina i njegove odabranice Rajwe Al Saif.

Riječ je o ružičastoj maksi haljini dugih rukava, optočenoj šljokicama i uzdignutoj na kraljevsku razinu uz dijamantni remen i ovratnik. Radi se o kreaciji britanskog brenda, točnije cijenjene dizajnerice Jenny Packham, koja je inače specijalizirana za vjenčanice.

Ovu elegantnu haljinu Kate Middleton besprijekorno je uskladila sa salonkama u srebrnim i ružičastim nijansama brenda Gianvito Rossi te Pradinom clutch torbicom u efektnoj metalik rozoj boji.

Ipak, u prvom planu bila je njena tijara te kraljevski nakit - dijamantne naušnice pokojne kraljice Elizabete i broš Bentleyja Skinnera u vrijednosti od vrtoglavih 17 tisuća eura.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bio je ovo 11. put da je Kate nosila upečatljivu tijaru naziva Lover's Knot otkako se udala za Williama 2011. godine, a koliko je rijetko možemo vidjeti s ovim kraljevskim detaljem na glavi potvrđuje i podatak da je ijednu tijaru ukupno birala tek 16 puta.

Lover's Knot poznata je kao jedna od najdražih tijara pokojne princeze Diane, a napravljena je za kraljicu Mariju sredinom 1910. godina.

skupocjeni nakit

Kate Middleton elegantan stajling začinila dijamantima princeze Diane

Pogledaj galeriju