vrijeme da zablistate

Volite fotografirati, a ne želite uložiti u skupi fotoaparat? Ovaj pametni telefon s kamerom od 50 megapiksela je sve što trebate

28.12.2021 u 15:03

Bionic
Reading

Nova 9 omogućit će vam nezaboravno korisničko iskustvo koje će upotrebu mobitela podići na novu razinu!

Male težine i savršenih dimenzija Huawei nova 9 će savršeno odgovarati vašoj ruci. Težina od samo 175 grama, 7.77 mm ultra-tankog dizajna i fantastična prednja i zadnja kamera samo su neki od razloga zašto je ovaj mobitel pun pogodak za svakog korisnika. Ako tražite moćan i dizajnerski savršen pametni telefon, Huawei Nova 9 ima baš ono što trebate!

Sprijeda se nalazi moćna širokokutna selfie-kamera koja će snimiti savršene fotografije s kojima ćete zablistati na društvenim mrežama. Glavna kamera ima 50 megapiksela i odličan "night mode" po kojem je Huawei već odavno prepoznat. I prednja i stražnja kamera omogućavaju snimanje fotografija i videozapisa visoke rezolucije što je odlično za sve koji žele kreirati zabavan i zanimljiv sadržaj na svojim profilima. Makro kamera za kristalno jasne fotografije na udaljenosti do 4 cm omogućuje vam da zabilježite svaki, pa i najmanji detalj. Ovaj elegantan i moćan uređaj ima savršen dizajn i, osim što je tehnički odlično izveden, izgledom će zadovoljiti apetite i najvećim ljubiteljima estetike.

Rezolucija ekrana je 1080 x 2340 i ovaj Huawei smartphone ima dijagonalu od impresivnih 6,57 inča.

Baterija koja se puni za manje od 40 minuta!

Baterija je svima izuzetno bitna stavka kod kupnje mobitela, a Huawei nova 9 može se pohvaliti baterijom kapaciteta 4.300 mAh. Ono što će mnoge ugodno iznenaditi je to što se u kutiji nalazi i punjač snage 66W koji će napuniti bateriju do 100% za samo 38 minuta.

Huawei nova 9 je opremljena s 8 GB RAM-a i 128 GB memorije za pohranu u osnovnoj verziji što znači da će spremiti mnoge fotografije, video sadržaje i aplikacije koje mogu olakšati i pojednostaviti život.

Najpopularnije aplikacije uz sigurno i jednostavno korištenje

AppGallery nudi preko 173 000 različitih globalnih i lokalnih aplikacija na jednom mjestu.

Sve što vas zanima i što želite, pronaći ćete na jednom mjestu. Osim globalnih aplikacija poput Vibera, Tik Toka i Snapchata dostupne su i lokalne bankarske aplikacije kao što su PBZ, Zagrebačka banka, OTP banka, Erste banka, RBA i HPB.

Aplikacije su dostupne u 17 različitih kategorija koje život čine jednostavnijim i ugodnijim. Neke od važnih kategorija koje ćete sigurno trebati su navigacija i prijevoz, vijesti, zdravlje, financije, društvene mreže (Tik Tok, Snapchat) i još mnogo, mnogo drugih (Tinder, Deezer, Tidal). AppGallery jednostavno i brzo omogućuje skidanje svih aplikacija koje ćete poželjeti imati na svom telefonu.

Aplikacije koje se ne nalaze u App Galleryju možete brzo i jednostavno instalirati na vaš pametni telefon putem Petal Search pretraživača. Možete preuzeti WhatsApp, Facebook, Facebook Messenger, Instagram ili LinkedIn, brzo sigurno i pouzdano. Petal Search vam nudi otvoren pristup milijunima aplikacija i lagan je način za pretraživanje svega što vam zatreba, izravno s početnog zaslona uređaja. Sve što treba je upisati ime aplikacije koju želite imati na svom pametnom telefonu u preglednik Petal Search. Odmah ćete vidjeti poveznicu za izravno preuzimanje aplikacije. I u par sekundi vaša aplikacija je spremna za korištenje!

Poželite li istražiti svijet, u tome će vam pomoći Petal Maps. Bez obzira na to radi li se o određenoj lokaciji koju tražite ili trebate upute kako doći do restorana koji vas zanima, u samo nekoliko poteza možete saznati baš sve. Uz inovativnost i jednostavno korisničko iskustvo, uz Petal Maps dobivate personalizirano planiranje ruta i jednostavne upute koje vas neće ometati za vrijeme vožnje.

S obzirom na vrijeme vani, posebno će vam dobro doći aplikacije za vježbanje koje targetiraju određene dijelove tijela na kojima svi želimo poraditi. Loše vrijeme nije isprika za izostanak tjelovježbe, a AppGallery će vam pomoću svojih aplikacija priuštiti iskustvo slično vježbanju s osobnim trenerom. A kada već vježbate, možete pratiti i unos kalorija putem aplikacija koje će vam pomoći da jedete zdravije i kvalitetnije. Iako mnogi čekaju novu godinu kako bi započeli s promjenama i odlukama, Huawei nova 9 i AppGallery pomoći će vam da ne odgađate vrijeme i već danas počnete raditi na kondiciji i zdravom izgledu. Nikada nije prerano za dobre odluke i zato nemojte čekati novu godinu. Neka vaš novi pametni telefon postane i vaš saveznik za zdraviji život!

Uz Huawei nova 9, kompanija je nedavno lansirala i najnoviji sat, Watch GT 3 koji dolazi u dvije veličine – 46mm i 42 mm, te MateBook 14s laptop.