KHLOE KARDASHIAN

Sramila sam se svojih oblina pa godinama nisam nosila traperice

21.03.2017 u 15:54

Bionic
Reading

Khloe Kardashian, mlađa sestra Kim, Kourtney i Roba Kardashiana koja je nedavno pokrenula svoju liniju traperica Good American, danas plijeni pozornost svojom fantastičnom linijom

Khloe (32) je otkrila svoju frustraciju zbog koje je godinama izbjegavala kupovati i nositi traperice.

Slavna Kardashianica kaže kako su traperice bile izvor velikih frustracija jer joj je pronalazak onih koje joj pristaju bio prava noćna mora.

Iako se danas ponosi vitkim tijelom, to u prošlosti nije bilo tako.  

'Kad sam odlazila u šoping po traperice sa svojim sestrama, one su uvijek tražile veličinu struka 26 ili 28. A ja sam tražila broj 31, a u trgovini bi se odmah počeli došaptavati i rekli bi mi: Ne držimo tu veličinu. Osjećala sam se posramljeno i bilo mi je toliko neugodno da sam dugo vremena izbjegavala nositi i kupovati traper', otkrila je za  u Khloe Kardashian.

Potaknuta time, Khloe se udružila s Emmom Grede te je pokrenula liniju traperica u širokom rasponu veličina.   

Khloe je nakon razvoda pronašla ljubavnu sreću s košarkašem Tristanom Thompsonom, a rekla je i da je i dalje vrlo motivirana za održavanje vitke linije.

'Dobro je fotografirati tijelo iz tjedna u tjedan, vidjeti kako vam se mijenja. Jer ponekad brojke na vagi nisu najbolje mjerilo budući da nekad gubite salo, a dobivate mišiće. Nema većeg motiva nego kad vidite rezultate napornog rada', rekla je.