tijelo iz snova

Spremna je za ljeto: Uoči 56. rođendana Elizabeth Hurley pozirala u badiću i zapalila Instagram besprijekornom linijom

07.06.2021 u 09:02

Bionic
Reading

Elizabeth Hurley spremna je za ljeto. Britanska glumica, koja za koji dan puni 56. godina, na svom je Instagram profilu podijelila video u kojem pokazuje kako uživa u toplom vremenu i suncu te pratitelje oduševila vitkom linijom u badiću

U sportskom bikiniju koji nosi naziv 'Harper' iz njezine linije kupaćih kostima Elizabeth Hurley Beach, nasmiješena Elizabeth ispružila je ruke u vis te poslala poljubac u kameru.

U opisu videa je napisala: 'Blaženstvo', a njezini brojni pratitelji na Instagramu odmah su je obasuli komplimentima nazivajući je 'najljepšom i najatraktivnijom ženom na Instagramu'. I doista, Elizabeth u badiću izgleda doista sjajno, a na liniji bi joj lako mogle pozavidjeti i znatno mlađe kolegice.

  • +3
Elizabeth Hurley Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

No, Elizabeth se može pohvaliti i popriličnim iskustvom kada se radi o poziranju pred kamerama. Naime, dan ranije je na svom profilu objavila fotografiju sa svog prvog snimanja kupaćih kostima u čast slavnog fotografa Stevena Meisela, koji je u subotu napunio 67 godina.

'Sretan rođendan slavnom Stevenu Meiselu. Ovo mi je bilo prvo snimanje u bikiniju i, da, bila sam jako nervozna,' napisala je Elizabeth uz fotografiju na kojoj pozira u crvenom badiću s bijelim obrubom, i naravno, izgleda nevjerojatno dobro.