OPASAN SHOPPING

Spotaknula se zbog previsokih potpetica i pala pred svima

06.09.2013 u 09:47

Bionic
Reading

Tko visoko leti, nisko pada, no iako se Sofia Vergara ne mora brinuti zbog svog posla, morala bi doslovce paziti kako hoda

Nakon što je posjetila draguljarnicu Bulgari na Beverly Hillsu 41-godišnja zvijezda, najbolje plaćena TV zvijezda drugu godinu zaredom, posrnula je i pala ispred restorana u koji je išla na ručak. Sofia je pala u visokim platformama, a nakon što su joj prijatelji pomogli da ustane, pokazala je smijući se do restorana da je njezin smisao za humor autentičan, piše MailOnline.


Prije neslavnog pada Vergara je u draguljarnici razgledavala kultnu Bulgarijevu ogrlicu  Serpenti. Ona ima oblik zmije koja grize vlastiti rep, a Sofijin je izbor bio nakit u kombinaciji zlata, dijamanata i rubina. Neki od primjeraka slavne ogrlice kreću se oko 78.000 dolara, što za popularnu glumicu nije velik izdatak.

Naime zvijezda serije 'Moderna obitelj' zaradila je samo prošle godine više od 30 milijuna dolara. Osim serije, velik dio prihoda zarađuje i kao lice velikih kampanja. Ona je naime dobar izbor na dvojezičnim tržištima, pa je tako lice za velike brendove poput Diet Pepsi i trgovačkog lanca Kmart.

Drugo mjesto Forbesove liste najbolje plaćenih TV glumica dijele Mariska Hargitay iz serije 'Zakon i red: SVU' i Kaley Cuoco iz 'Teorije velikog praska'.