ZANOSNA RUSKINJA

Sportski look: Irina Shayk privlačila poglede u bijeloj haljini i trendi tenisicama

07.06.2023 u 18:17

  • +5

Irina Shayk

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Manekenka Irina Shayk po mnogima je jedna od najljepših žena svijeta, a iako u večernjim prigodama redovito ostavlja bez daha, fantastično joj pristaju i casual kombinacije.

Na njujorškim ulicama zavodljiva brineta je uvijek u središtu pozornosti te je često omiljena meta fotografa.

Lijepu Ruskinju bilo je nemoguće ne primijetiti u izazovnoj haljini (Roland Mouret) koju je nosila u nekim ranijim prigodama, a koja je kao stvorena za vitku ljepoticu koja s Bradleyjem Cooperom odgaja kćerkicu Leu.

  • +2
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Sanchez / The Photo One / Profimedia

Divnu bijelu haljinu koja prati figuru i ne trpi nikakve nesavršenosti iskombinirala je s neobičnim crnim Nikeovim tenisicama Martine Rose x Shox Mule MR4 s crvenim 'stupcima'.

Ne ispuštajući svoj iPhone, 37-godišnja manekenka stajling koji joj je sjajno pristajao zaokružila je Balenciaga sunčanim naočalama, crnom torbicom ukrašenom zakovicama i efektnom torbom 'Meisel 93'.

'Izvan dužnosti, uvijek sam ležerno odjevena. Volim se osjećati ugodno dok prolazim kroz dan, bilo da odlazim u školu, odlazim na poslovne sastanke ili kad sam s kćeri. Mislim da možete nositi trenirku, a opet biti chic i elegantni', rekla je Shayk u jednom ranijem intervjuu.