Mandy Moore

Spojila je nespojive komade i totalno nas oduševila

08.06.2018 u 11:13

Bionic
Reading

Glumica Mandy Moore stigla je na snimanje emisije 'The Late Show with Stephen Colbert' dotjerana od glave do pete. Zvijezda serije 'This Is Us' plijenila je pažnju u seksi crvenoj haljini i ružičastim čizmama do iznad koljena te dokazala da zna spojiti nespojivo

Tijekom gostovanja u emisiji 'The Late Show with Stephen Colbert' glumica Mandy Moore otkrila je voditelju kako je konačno ispunila dugo iščekivanu želju - popela se na planinu Kilimandžaro, o čemu je dugo maštala.

'Rekli su da je najvažnija stvar ostati hidratiziran, što znači da smo svi konstantno morali ići na WC', našalila se 34-godišnja glumica, dodajući kako ju je u početku najviše mučilo gdje obaviti nuždu.

Lijepoj glumici u avanturi života pridružio se i zaručnik Taylor Goldsmith te dva prijatelja, a vesela družina je uspješno stigla do samog vrha Uhurua, inače najvišeg vrha Afrike koji se nalazi na visini od 5895 metara.

Glumica je za gostovanje u emisiji odjenula zavodljivu crvenu haljinu asimetričnog proreza i s efektnom baršunastom vrpcom koja se veže u struku, a dizajnirao ju je njujorški dizajner Adam Lippes. Slavna ljepotica, koja u seriji 'This Is Us' igra majku troje djece, upotpunila je stajling ružičastim čizmama na petu od brušene kože visine do iznad koljena s potpisom modne kuće Casadei.

  • +27
Mandy Moore Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna ljepotica ne samo da je pokazala besprijekornu liniju, već i zavidno modno znanje. Iako bi mnoge na njenom mjestu ovu elegantnu haljinu uskladile s nekim sandalama ili salonkama, odvažna glumica je odabrala seksi čizme, i to u ružičastoj boji, čime je još jednom srušila predrasude o tome kako crvena i ružičasta ne idu zajedno.