MANDY MOORE

Ženstveno i šik: Lijepa glumica u jednom danu izmijenila tri genijalna outfita

11.10.2017 u 11:14

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Mandy Moore dobro je poznata po svojim modnim eksperimentiranjima, pri kojima rijetko kad griješi

Bivša teen zvijezda, koju smo gledali u filmovima 'Kako ja kažem', 'Šetnja za pamćenje' ili 'Spašeni!', svojim modnim odabirima često plijeni pozornost modnih znalaca.

Modni stil 33-godišnje zvijezde serije 'This Is Us' za svaku je pohvalu.

Mandy dobro zna kako je ključ dobrog izgleda i u modnim detaljima pa svoje outfite redovito začini zgodnim detaljima poput otkačenih cipela, neobičnog nakita ili torbica.

  • +13
Mandy Moore Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna brineta u istom je danu pokazala tri odlična stajlinga pa se prošetala prvo u kombinaciji plave dolčevite i suknje na pruge da bi se zatim pojavila u šarmantnoj prugastoj haljini zelenih tonova.

Na crvenom tepihu Mandy se odlučila za klasičnu crnu haljinu s prozirnim detaljima, no stajling je podignula efektnim raznobojnim sandalama.

  • +14
Svi stajlinzi Mandy Moore Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao i obično, diskretan make up i mladenačka frizura savršeno su upotpunili njezine odjevne kombinacije kojima se nema što prigovoriti.

Inače, ova lijepa Amerikanka iznenadila je mnoge kad je objavila kako se rastaje od supruga, hvaljenog kantautora Ryana Adamsa.

Par je vezu započeo 2008., zaručili su se u veljači 2009., a vjenčali u ožujku 2010. godine. Mandy Moore je predala papire za razvod u siječnju 2015. zbog 'nepremostivih razlika', a razvod Adams-Moore je finaliziran tek u lipnju prošle godine.