ŽENA SA STILOM

Spoj tradicionalnog i modernog: Kraljica Rania pokazala još jedan u nizu nezaboravnih stajlinga

30.03.2023 u 14:21

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica Rania s razlogom privlači poglede prilikom svakog svog javnog pojavljivanja, a pripadnica jordanske kraljevske obitelji nevjerojatno vješto spaja tradiciju, eleganciju i profinjenost pokazujući još jedan u nizu nezaboravnih stajlinga

Kraljica Rania ima pune ruke posla oko obavljanja kraljevskih dužnosti. Supruga kralja Abdallaha II uputila se u Jebbah u Saudijskoj Arabiji gdje je prisustvovala inauguraciji 22. sajma 'Bisat Al Reeh' u Jeddahu, a za taj događaj odjenula je tradicionalnu nošnju.

Nikada nije dobro mijenjati pobjednički tim, a upravo to vrijedi za jordansku kraljicu Raniu i njezinog stilista koji baš svaki put oduševe. Stil kraljice Jordana daleko je od trendi i uobičajenog chica, njezinim ormarom vladaju ženstvene, fluidne i krajnje sofisticirane linije koje su poigravaju s tradicijom i modernim.

Supruga kralja Abdallaha II uvijek je zapažena po uzvišenim odjevnim kombinacijama, tako chic i uvijek u savršenom korelaciji s događajima na kojima prisustvuje, a sada je to još jednom dokazala. Na inauguraciji 22. sajma 'Bisat Al Reeh' u Jeddahu Rania je bila odjevena u tradicionalnu odjeću nazvanu abaya koju potpisuje jordanski brend Funtazza Designs. A odjenula ju je preko dugačke smeđe haljine koju je uskladila s malom, ručno tkanom Fendijevom torbicom.

Podsjetimo, kraljica i kralj Abdullah II vratili su se na posao nakon što su proslavili vjenčanje kćeri Iman, koja se udala za Jameela Alexandera Thermiotisa. Par je 12. ožujka godine uplovio u bračnu luku pred brojnim uzvanicima, uključujući obitelj i prijatelje.

Mladenka je blistala u veličanstvenoj Dior haljini, a ceremonija je bila u znaku emocija o čemu svjedoče službene fotografije objavljene na društvenim mrežama.

  • +5
Kraljica Rania i princeza Iman Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia