na gala večeri

Elegantno i sofisticirano: Kraljica Rania blistala u plavoj haljini s upečatljivim detaljem

27.03.2023 u 11:30

Bionic
Reading

Kraljica Ranija još je jednom pokazala modno umijeće stilizirajući sofisticiran i iznimno elegantan outfit za gala večeru u društvu kralja Abdullaha

Jordanska kraljica Rania poznata je po vrsnom modnom ukusu i stiliziranju dojmljivih stajlinga, a to je učinila i prilikom gala večeri u palači Al Husseiniya u Ammanu.

Za iftar, glavni obrok za vrijeme Ramadana, kraljica je odjenula zapanjujuću haljinu u kraljevski plavoj nijansi plave, dugih rukava i ovratnika u stilu dolčevite. Riječ je o 'El Sol' dizajnu talijanskog brenda Taller Marmo.

Umjesto pripadajućeg remena koji dolazi s haljinom, kraljica Rania odlučila seupečatljiv detalj birajući raskošniju verziju koja sadrži zlatne mjesece, smeđi opasač i brončane detalje geometrijskog dizajna trokuta koji su islamski simboli.

Look je zaokružila maksi srebrnim naušnicama, plavom clutch torbicom i crnim potpeticama s potpisom Jennifer Chamandi.

  • +5
Kraljica Rania i princeza Iman Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj stajling bio je, dakako, u skladu s tradicijom Ramadana koja nalaže da se žene odijevaju umjereno i konzervativno, zbog čega je Rania nosila upravo haljinu koja prekriva vrat, ruke i koljena.

Isto je učinila prije nekoliko dana kada je bio prvi iftar te je prilikom večere s kraljem Abdullahom nosila zadivljujuće elegantna i sofisticiran stajling u crnoj i plavoj boji, a u prvom planu bila je torbica naziva 'Gun Triangle' koja je zaludila modne ovisnice.