TRENDOVSKO IZDANJE

Spoj romantike i Divljeg zapada: Tatjana Dragović plijenila pažnju modnim odabirom

18.04.2019 u 15:27

Bionic
Reading

Događanje posvećeno gorućoj temi - održivosti u modi, ljepoti i lifestyleu u Zagrebu očekivano nisu željela propustiti brojna poznata lica s domaće društvene scene

Otkako su prije nešto više od tri godine postali roditelji male Luce, bivša manekenka sa zavidnom karijerom Tatjana Dragović i njezin dvanaest godina mlađi partner, maneken i glazbenik Vlaho Arbulić pomno biraju događanja na kojima će se pojaviti.

Na okruglom stolu održanom u zagrebačkom hotelu Canopy By Hilton, javnost se pokušalo informirati o nekim važnim činjenicama koje se tiču industrije luksuza i njenog utjecaja na naš planet, a navedenu panel diskusiju svojom pojavom, između ostalih, upravo su uvečali Vlaho u pratnji Tatjane koja se ponovno uspjela istaknuti u mnoštvu poznatih lica svojim modnim odabirom.

NEMA KOGA NIJE BILO

Brojni poznata lica na događanju posvećenom održivosti u modi, ljepoti i lifestyleu

Pogledaj galeriju

Događanje koje je moderirala voditeljica Nevena Rendeli, bivša manekenka Tatjana Dragović pratila je u zanimljivoj kombinaciji kojom je ponovno dokazala kako ide ukorak s aktualnim modnim trendovima.

Bijele čizme u špic inspirirane modom Divljeg zapada, Tatjana je uspješno parirala sa zanimljivim modelom haljine asimetričnog kroja i retro značajki koja su dodatno istaknute efektnim cvjetnim uzorkom. Svečano izdanje ova bivša hrvatska manekenka učinila je glamuroznim dodatkom blještavih visećih naušnica i baršunastim modelom pismo torbe u boji burgundca.