kraljica letizia

Izgleda spektakularno: Iz ormara je izvukla omiljeno odijelo i spojila ga sa savršenim cipelama

28.11.2023 u 17:24

  • +8

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / EUROPA PRESS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia stigla je na 27. izdanje novinarske nagrade 'Francisco Cerecedo' i svojim očaravajućim izgledom izazvala opće oduševljenje. Mnogu su pak uočili i sličnost njezine modne kombinacije s nedavnim stajlingom njezine starije kćeri, prijestolonasljednice princeze Leonor

Španjolski kraljevski par, kraljica Letizia i kralj Felipe VI stigli su na dodjeli novinarske nagrade 'Francisco Cerecedo' u Madridu, a kraljičin izgled izazvao je pravo oduševljenje. Ta posebna prigoda bila je prilika da kraljica vrati maksimalnu stilsku esenciju u fokus.

Tako je ponovno posegnula za svojim vjernim i tako moćnim bijelim odijelom koje nosi u posebnim prilikama. Riječ je Hugo Boss dizajnu koji se sastoji od klasičnog sakoa naglašenih ramena i duljeg kroja te hlača visokog struka i širokih nogavica. Poseban detalj ovog vunenog kompleta čini sjajan materijal na rubovima džepova sakoa te jednostruko kopčanje s jednim gumbom.

Kraljica je odijelo upotpunila zlatnim slingback sandalama, modelom koji se ovog ljeta vratio na velika vrata i modne zaljubjenice osvojio udobnošću i elegancijom, te pismo torbicom omiljenog joj brenda Magrit shoes, a profinjena bijela bluza ukrašena nježnom čipkom čitavoj kombinaciji je dala tako chic i elegantan prizvuk.

Mnogi su kraljično odijelo odmah povezali s nedavno viđenim sjajnim lookom buduće španjolske kraljice, princeze Leonor koja je dobar stil zasigurno naslijedila od majke.

spremna je

Buduća kraljica: Princeza Leonor stil je naslijedila od slavne majke, a sad ju je potpuno zasjenila

Pogledaj galeriju

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'