ZAVODLJIVI PROREZI

Sonja u Dubaiju, Nevena u Meksiku: Istaknule figuru u kupaćim kostimima i otkrile da imaju isti ukus

24.01.2022 u 17:18

Bionic
Reading

Europska skijališta u postblagdanskoj sezoni brojne poznate Hrvatice odlučile su preskočiti i prepustiti se uživanju u toplijim krajevima. Domaća influencerica Sonja Kovač tako se nalazi u Dubaiju, dok se voditeljica Nevena Rendeli Vejzovuć zaputila u daleki Meksiko. Na spomenutim destinacijama ovaj dvojac pokazao je da dijeli isti modni ukus kada je riječ o kupaćim kostimima

Koliko joj godi Dubai domaća influencerica Sonja Kovač jasno je dala do znanja svojoj vojsci pratitelja na Instagramu fotografijama i videima na kojima u atrakcijama ove turističke meke uživa noseći izazovne krpice poput crnoga bikinija zanimljivih proreza.

U bikiniju koji je malo toga ostavio na maštu, Sonja je posebno oduševila vojsku svojih pratitelja, a isto je pošlo za rukom domaćoj voditeljici Neveni Rendeli Vejzović koja se trenutno nalazi u Meksiku.

Zvijezda novog televizijskog kanala Una TV pozirala je u kupaćem kostimu na jedno rame, a kojeg je poput Sonjinog bikinija krasio zanimljiv dizajn u znaku zavodljivih proreza.

Odjevne komade po uzoru na bikinije viđene na poznatim Hrvaticama ove je sezone uspio popularizirati modni brend Mugler, a čiji je istoimeni osnivač ovoga vikenda napustio svijet u 74. godini života.

  • +3
Poznate dame na otvaranju izložbe 'Thierry Mugler: Couturissime' Izvor: Profimedia / Autor: SERGE ARNAL / STARFACE / PROFIMEDIA