POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Sonja Kovač poznatom plažom u Dubaiju prošetala u bikiniju koji je malo toga ostavio mašti na volju

20.01.2022 u 16:51

Bionic
Reading

Naša poznata blogerica, koju na Instagramu prati više od pola milijuna ljudi iz cijelog svijeta, i dalje uživa u Dubaiju, a novom je fotografijom Sonja Kovač dodatno usijala društvene mreže

Šetnja po prekrasnoj pješčanoj plaži Drift u Dubaiju ostavila je bez riječi našu blogericu i Instagram influencericu Sonju Kovač, koju je upravo tamo fotografirao njezin dečko Goran Mandić.

'Ovog puta vi napišite što bi trebalo pisati u opisu slike jer ja više ne znam što napisati osim kako je ovo definitivno najljepša plaža u Dubaiju!', napisala je tek Sonja Kovač pored posljednje dvije objavljene fotografije na svom Instagram profilu.

No, i prekrasna pješčana plaža, s nevjerojatnim pogledom na zgrade Dubaija, pala je u drugi plan zbog crnog bikinija u kojem je Sonja Kovač još jednom pokazala kako je u top formi. Neobičnih izreza, koji zapravo više otkriva nego pokriva i tek malo ostavlja mašti na volju, crni bikini nešto je što si mogu obući samo djevojke s nevjerojatnim samopouzdanjem.

Naravno, za svoj je izgled i top formu odmah dobila pregršt komplimenata, na kojima se Sonja Kovač, profesionalka kakva je, osobno svakom zahvalila.

  • +2
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX