DODJELA GLUMAČKIH NAGRADA

Sofia Vergara dekolteom zasjenila sve kolegice

31.01.2011 u 11:19

Bionic
Reading

Glumica Sofia Vergara je u duboko dekoltiranoj indigoplavoj haljini u drugi plan bacila brojne kolegice kojima se našla uz bok na crvenom tepihu u LA-u

Obline Sofije Vergare bilo je teško nadmašiti na dodjeli nagrada Screen Actors Guild  u nedjelju u Los Angelesu. Novinarima je izjavila da ne bi ništa mijenjala na svom tijelu te da smatra da je imala sreće kad je izgled u pitanju. 'Ponekad bih ipak voljela da ne moram nositi grudnjak, znate, sve na tijelu uvijek moram obuzdavati i utezati', rekla je.

Pohvale za svoj stajling na crvenom tepihu ovaj put baš i nije pokupila Nicole Kidman u uskoj crnoj haljini modne kuće Nina Ricci. Čipka na leđima i dekolteu, s cvjetićima i tilom oko vrata, sve to nije pomoglo da Nicole ostavi bolji dojam.

Kim Kardashian također nije bila u svom najboljem, niti neviđenom izdanju. Ljubičasta haljina na jedno rame, ukrašena na naramenici, struku i dekolteu, koja se vukla po podu, jednostavno nije nešto što joj najbolje pristaje.

Dame koje su, osim Vergare, ostavljale bez daha bile su trudna Natalie Portman u bijeloj Azzarovoj haljini do poda, Eva Longoria s također vrlo raskošnim dekolteom i Mila Kunis u haljini Alexandera McQueena. January Jones, zvijezda 'Momaka s Madisona', odlučila se za crno-zlatnu kombinaciju te je opet bila posebna, baš u svom stilu.

Winona Ryder nosila je bijelu haljinu bez naramenica s potpisom Alberte Ferretti, no ni ona nije dobila visoke ocjene modnih kritičara.