OD 16. GODINE

Snježana Mehun otkrila o čemu je ovisna

23.10.2012 u 12:34

Bionic
Reading

Snježana Galeković Mehun opremila se za novu sezonu štikli u novom dućanu ShoeRoom u užem centru grada Zagreba

Snježana Mehun Galeković vječito je u vrtoglavo visokim potpeticama te kaže da ih se rijetko odriče.

'Većinom sam u visokim petama, tako da većina ljudi misli da sam puno viša nego što jesam i uvijek se iznova čude da sam zapravo niska. Štikle sam otkrila sa 16 godina na maturalcu i otada ih ne prestajem na nositi', kaže Snježana koja zna njihove prednosti.

'Kvalitetne štikle svaku žensku figuru naprave boljom, seksi, mršavijom, smatram da žena ne može biti seksi ako nema potpetice jer u niskim cipelama može biti cool jedino izuzetno visoka i dobro građena osoba. Japanke nosim ljeti i tenisice na putovanjima i u sličnim situacijama te u njima nabadam poput gejše. Ponekad u novim štiklama stisnutih zubi od bola nabadam, ali to je cijena ljepote i to sve žene znaju.'

Snježana se opremila za novu sezonu štiklama Steve Madden koje vole Lady Gaga i Rihanna, a koje se mogu nabaviti u užem centru grada Zagreba.

'Prednost Steve Madden cipela je što su jako udobne iako imaju platformu koja je toliko moderna i jako su visoke, atraktivnih su boja, tako da podignu svaku kombinaciju', rekla je Snježana Mehun koja liniju održava trčanjem, teretanom, kružnim treninzima te nejedenjem.