u njezinom stilu

Borna Kotromanić kraljica je upečatljivih stajlinga, ali ni ona ne može odoljeti torbici koja se viđa posvuda

19.11.2022 u 09:22

Bionic
Reading

Modna revija brenda Duchess, koji su pokrenuli Snježana Mehun Schillinger i dizajner Antun Tin Brišar, privukla je brojna poznata lica u zagrebački hotel Westin. Među okupljenim mnoštvom posebno se izdvajala Borna Kotromanić, a poglede je privlačila upečatljivim stajlingom

Haljine kojem izgledom podsjećaju na spavaćice ponovno posljednjih mjeseci povonvno su se našle u modnom fokusu, a Borna Kotromanić taj je look podigla na posve drugačiju razinu.

Borna je prava kraljica upečatljivih stajlinga koji nesumnjivo privlače pažnju ali i zahtijevaju hrabrost onoga tko ih nosi. Ovog puta Borna se istaknula u haljini na preklop, duljine do poda. Kreacija nježno plave boje i širih rukava neodoljivo je podsjećala na satenski kućni ogrtač, a stajling je upotpunila dugačkim bijelim rukavicama te zeleno-plavim sandalama ukrašenim perjem.

  • +15
Poznati na modnoj reviji brenda Duchess Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Zvonimir Ferina

Borna Kotromanić ima vrlo istančan ukus u pogledu mode koji se ne boji pokazati. Upečatljivi i jedinstveni modni komadi te dojmljive, često i hrabre modne kombinacije njezin su zaštitni znak, a svoj osebujan stil pokazala je i na reviji brenda Duchess.

Stajling u presijavajućoj plavoj i snježno bijeloj boji upotpunila je i malom torbicom, i dokazala da ni ona ne može odoljeti jednom od najpoželjnijih modnih dodataka. Naime, već dulje vremena jedan od najistaknutijih predmeta žudnji na modnoj sceni je Jodie torba. Torbica koju je Daniel Lee dizajnirao za Bottega Venetu predstavlja modernu verziju hobo torbe na rame, a ovaj model tijekom cijele godine imali smo prilike viđati posvuda, od crvenih tepih pa do zagrebačke špice.

Ova torbica postala je novi statusni simbol, aovisno o veličini, prodaje se po cijeni od 12 do 22 tisuće kuna u širokom rasponu boja. Borna je za svoj stajling odabrala model u krem bijeloj varijanti koji se stilski uklopio s ostatkom modne kombinacije.

PREDSTAVLJENA U MILANU

Dominacija Bottege Venete: Ovako izgledaju komadi iz nove kolekcije popularnog brenda

Pogledaj galeriju