VJERUJE U POLICIJU

Snježana Mehun: Još sam u šoku otkako su mi provalili

08.09.2014 u 14:06

Bionic
Reading

Nakon što je u noći sa subote na nedjelju zagrebačkoj poduzetnici provaljeno u kuću u Maksimiru gdje živi sa sinom, kaže kako je još u šoku, ali da vjeruje u policijsku istragu

Prekopali su joj, kaže, cijelu kuću, a to je stanje zatekao prvi njezin sin Dino nakon čega ju je pozvao. Vrijednost ukradenih stvari procjenjuje na više od 200 tisuća kuna, no više od te svote boli je činjenica da je riječ o mnogo lijepih uspomena, poput sata koji je Dino dobio od svog oca. Zastrašuje ju i činjenica da joj je netko nepozvan i nepoznat hodao i rovario po stanu. Osim satova, ukradene su joj i neke bunde te nakit.

'Molim vas da razumijete kako se osjećam, još uvijek sam u šoku. Znam da je posao medija da izvještavaju i rade svoj posao i ovim se putem zahvaljujem djelu medija koji su se suzdržali od toga da od moje nesreće rade cirkus, jer to se nažalost već danas može dogoditi nekom drugom kao što se svakodnevno događaju i mnoge gore nesreće i situacije od moje. Stvari koje su mi oduzete su mi neprocjenjive jer se radi o poklonima dragih ljudi, kao primjerice Dininog oca i mog bivšeg supruga', kaže nam Snježana i dodaje kako doma ne drži dragocjenosti.


'Ovim putem apeliram na osobe koje su mi ovo učinile i oskvrnule moj dom koji je moje svetište da razmisle prije nego što ih se pokušaju riješiti, tih njima bezvrijednih, a meni dragocjenih predmeta. Također apeliram na one koji vole kupovati kod tzv. šanera da razmisle dobro o tome hoće li već sutra neki drugi kupac možda prebirati po stvarima. Vjerujem da će ova situacija imati sretan završetak i vjerujem u akciju MUP-a, prvenstveno zato da se smanji mogućnost da se to dogodi nekom drugome', zaključila je.