ZVIJEZDA BEVERLY HILLSA:

Smršavjela sam jer sam gladovala danima

29.10.2013 u 14:24

Bionic
Reading

Tori Spelling otkrila je kako je nakon četvrtog poroda lagala da je kile skinula plivanjem i zdravom prehranom

Najnoviji memoari bivše zvijezde 'Beverly Hillsa' Tori Spelling podigli su prašinu nakon što je u njima izvrijeđala glumicu Katie Holmes, nazvavši je plastičnom, bezobraznom i hladnom.

Tori Spelling sada je također otkrila da je lagala o tome kako je izgubila na težini nakon što je rodila svoje četvrto dijete. Iako je tvrdila da je puno plivala i vježbala, Tori priznaje kako je ipak bila riječ o rigoroznoj dijeti te da je usta čvrsto držala zatvorenima.

'Držala sam jezik za zubima i jela zrak. Bila sam potpuno bijesna', priznala je u memoarima svoje stanje nakon što je rodila četvrto dijete i naglasila kako žene ne žele znati da je kile izgubila dijetom već žele čuti da je mukotrpno vježbala.


Kilogrami su joj se tijekom trudnoće dodatno nakupljali jer je morala mirovati zbog placente previe, stanja u kojem se placenta pomakne i može rezultirati teškim krvarenjem što može biti opasno i za majku i za dijete. Za to je vrijeme skupila 13 kilograma, koji su se 'nadovezali' na prethodno nakupljenih 10 kilograma viška tijekom godina.

Šok joj je bio i hitna operacija tri tjedna nakon poroda, zbog koje još uvijek ne smije raditi trbušnjake i određene vježbe kojima opterećuje trbušne mišiće. Iako je tvrdila kako je skinula kile zahvaljujući zdravoj prehrani i plivanju, sada kaže kako to nije bila istina.