DOMINACIJA BLJEŠTAVILA

Šljokice na 100 načina: Pronašli smo najljepše komade u kojima ćete zablistati gdje god se pojavite

16.12.2017 u 10:42

Bionic
Reading

Možemo i službeno potvrditi kraj minimalističke modne ere i početak blještavila, statement komada i, naravno, nezaobilaznih šljokica. Šljokičasta odjeća i modni dodaci poželjni su u svim varijantama, pa čak i ako pretjerate. Sve ljubiteljice blještavila sada su napokon došle na svoje, a mi smo istražili kakva je ponuda u dućanima

Ako ste jedna od onih dama koje vole glamur i blještavilo, onda je ova modna sezona kao stvorena za vas. Zimu 2018. obilježit će šljokice u svim oblicima. Bilo da je riječ o haljinama, kombinezonima, sakoima ili modnim dodacima, dobrodošle su apsolutno na svemu.

Trgovine su preplavili šljokičasti komadi kojima je teško odoljeti, a definitivno u najvećem broju mogu se pronaći elegantne maksi i seksi mini haljine, kao stvorene za novogodišnju noć. Tu su i nikad ljepše suknje i culotte hlače ukrašene raznobojnim šljokicama, kao i pregršt izvezenih majica i pulovera koji će vas ostaviti bez daha.

One koji misle da šljokice ne idu u dnevnoj varijanti brzo ćemo razuvjeriti. Elegantan šljokičasti sako, pencil suknja ili šire hlače odlično će se slagati s običnom bijelom košuljom ili majicom za poslovne prilike, a možete odabrati i jednostavniju varijantu poput bijele košulje s decentnim šljokičastim ukrasom. Kada je riječ o stajlingu za posao, isključivo birajte jedan šljokičasti odjevni komad, dok je izvan posla sve dozvoljeno.

Kako bismo vam olakšali potragu za šljokičastim komadima, odlučili smo pronaći one najljepše koji se trenutno nude u high street i dizajnerskim trgovinama. Zavirite u našu galeriju šljokica na 100 načina i počastite se ovih blagdana komadom u kojem nećete ostati neprimijećeni.

  • +95
Šljokice na 100 mogućih načina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima.