NEMA KONKURENCIJU

Atraktivna Severina pršti seksepilom u ultrakratkoj haljini idealnoj za novogodišnju noć

10.12.2017 u 18:02

Bionic
Reading

Severina je odavno pokazala da zna sve o modi, a obzirom da se bliži proslava Nove godine, Severina je već odabrala svoju statement haljinu za najveći tulum godine

U subotu je u studiju HRT-a održano snimanje velike zabavne emisije uoči Nove godine koja će u večeri s 31. prosinca na 1. siječnja zabavljati gledalje ispred malih ekrana. Pjesmi i veselju pridružile su se sve redom velike glazbene face kao što su Tereza Kesovija, Danijela Martinović, Goran Grašo, Neno Belan, Ivan Dečak i brojni drugi koji su bili zaduženi za odličnu atmosferu.

Ipak, kao i uvijek, najviše pažnje privukla je Severina Kojić koja se pobrinula da, osim vokalnih sposobnosti, gledateljima izmami osmijeh na lice i svojim stasom. Nije bez razloga Severina jedna od najbolje odjevenih žena na Balkanu, a ovim je stajlingom još jednom obranila tu titulu.

💫 #snimanjenovogodisnjegprograma #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pjevačica je na snimanje stigla u ultrakratkoj šljokičastoj haljini, stavivši u prvi plan svoju zavidnu figuru na kojoj bi joj i puno mlađe kolegice pozavidjele. Provokativnu haljinicu, koja je sama po sebi statement komad, pjevačica je začinila umjerenim crnim sandalama, dok je nakit svela na minimum.

sparkle, sparkle ✨🌟 #snimanjenovogodisnjegprograma #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Upravo su šljokice jedan od najboljih izbora za veliki novogodišnji provod, posebno ako se spremate u provod po noćnim klubovima ili neko svečanije slavlje. Naravno, to ne znači da vaša haljina nužno mora biti kratka poput Severinine, a ako se odlučite za nešto jednostavniju haljinu, provjerite gdje kupiti cipele koje će osvježiti i najdosadniji stajling.

Jači make up s naglaskom na očima i blagim ružičastim ružem kakav nosi Severina odličan je primjer make up-a za Novu godinu, pa ako ste već počeli razmišljati o novogodišnjem looku, ovo je pravi smjer u kojem bi mogli krenuti.

Severina Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell