(NE)UGODNO S KORISNIM

Ludi božićni outfit koji će rasturiti svaki party!

06.12.2017 u 09:24

Bionic
Reading

Mama, ujna, baka odlučile su vas razveseliti novom božićnom vestom. Za razliku od prošlogodišnje, kad ste bili lik iz crtića, ove godine pretvorile su vas u životinju i omotale šarenilom. Dok sjedite za obiteljskim stolom i mijenjate boje u licu, sjetite se da blagdanska odora ima svoje prednosti - nigdje nećete proći neopaženo!

Voljeli je ili ne, tradicija nošenja manje lijepih džempera u blagdanskom prosincu nezaobilazna je. Barem jednom u životu svi smo na sebe navukli vestu s koje se smiješio Djedica, s koje vas je promatrao sob (ili njegov stražnji dio) ili zaigrani bor. I nismo se pretjerano sramili jer upravo sad, u prosincu, ružne veste apsolutni su hit. Ako ste jedan ili jedna od onih koje vole privući svu pozornost, u ovim odorama to ćete zasigurno i uspjeti. 

1. Važno je zvati se Mraz

Crvena hudica s oslikanim remenčićima i gumbima te komadom čupavog materijala oko rukava dobitna je kombinacija za blagdanske objede. U crvenom izdanju voljet će vas i mladi i stari jer je ova kombinacija omiljena među svim naraštajima iz cijelog svijeta. Ipak, budite spremni na sve što nosi sa sobom - zna se da je Baka Mraz glavna asistentica u kuhinji i oko stola, a Djed Mraz kupuje i dijeli poklone. Nemojte reći da vas nismo upozorili...

2. Sobova obitelj 

Ho, ho, ho, sobić je to! Kad imate ovo na sebi, bit ćete poput mamca za sve i svakoga. S preslatkim sobom svatko se ima potrebu maziti, tko kaže da nije tako - laže! Englezi bi rekli, odjenite to i otvoreno ćete pozvati na cuddling (maženje). Što je posve OK jer Božić je vrijeme topline, nježnosti, pažnje i svega što ide uz to. 

3. OK, ovo možda niste trebali? 

Hm, granica između ukusa i onoga što to nije jako je tanka. Ako ovih blagdana želite izgledati poput keksića ili kolačića koji su izradila vrtićka djeca, ovo je outfit za vas! U odijelu poput ovoga osvojit ćete plesni podij, sjajiti kao neonka i naprosto biti zapaženi i zapamćeni... još dugo. Ali na nove ljubavi i romanse, bojimo se, ne računajte. ;) 

4. Brojim, brojim ovčice

Ako nam netko otkrije koja je poveznica između ovčica i Božića, nagradit ćemo ga. Ali ova vesta i crveno-bijela kombinacija savršeno pašu uz kapicu Djeda Mraza. Navucite meke četveronošce preko glave i prepustite se odmoru, maštarenju, opuštanju i možda (aha, to je to!) brojanju ovčica i spavanju.   

5. Rogovi su IN

Period je ovo kad rogove dobije skoro svatko. Doslovce! I vesele se njima jer to nisu oni koje vam nabije voljena osoba. Pravi, namrgođeni, crveni sob začin je svakog partyja pa uvježbajte to kameno lice i s rogovima na glavi, u komičnoj vesti s uzorkom rasplesanog sobića, rasplešite se. Danas možete biti urnebesni onoliko koliko poželite! 

A što kad party završi?

Nećete valjda dozvoliti da taj dizajnerski uradak ne vidi nitko osim vaših ukućana? Čim party u stanu počne jenjavati, u vesti na soba, Djedicu ili, eto, ovčicu zaputite se na jedan od trgova i uživajte u blagdanskom raspoloženju na ulici. U Hrvatskoj ove godine vašu vestu mogu vidjeti mase na jednoj od brojnih adventskih lokacija - na vama je samo da izaberete kamo idete i izvedete svoju 'životinjicu' na ulicu. U galeriji pogledajte adventsku atmosferu s hrvatskih ulica. 

  • +44
Advent 2017. Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic / CROPIX

A što je zabavnije od otvaranja prozorčića na adventskom kalendaru u totalno in vesti kako biste pronašli poklon? Skoro ništa? Upravo tako. Zato obucite svoju najdražu božićnu vestu i otvorite ovaj prozorčić za vaš današnji poklon!  

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima.