SJEDI, PET!

Slavnu plavušu nemoguće je ne primijetiti u masi: Vješto je spojila trendi komade sezone i ukrala sve poglede

05.11.2020 u 09:47

Bionic
Reading

Dobro poznato britansko estradno lice, Ashley Roberts, nije prošla neprimijećeno na ulicama Londona dok je kao i svakog dana šetala do zgrade radija Global Radio na kojem vodi emisiju 'Heart Breakfast'. Slavna ljepotica svakog dana prošeta genijalne odjevne kombinacije, a njezin posljednji u nizu stajlinga odličan je prijedlog kako spojiti poslovnu eleganciju i trendovski chic

Amerikanka s londonskom adresom svojim veselim outfitima redovito unosi veselje na ulice britanske prijestolnice koja je također na udaru globalne pandemije koja ne popušta.

Radijska voditeljica i bivša članica grupe Pussycat Dolls, Ashley Roberts, s lakoćom sklapa stajlinge koji su uvijek pomno osmišljeni do najsitnijeg detalja. U svaki svoj outfit ulaže sto posto truda i vremena, što se itekako da primijetiti iz onog što svakodnevno vidimo.

Da je moda za nju igra u kojoj se vješto snalazi, Ashley je još jednom dokazala prošetavši ulicama Londona u genijalnom stajlingu idealnom za ured, ali i za ispijanje kave na gradskoj špici. Slavna plavuša isfurala je efektno plavo odijelo u kombinaciji s crnom majicom s printom, a umjesto visokih potpetica pjevačica i voditeljica odabrala je vječne bijele tenisice koje pristaju uz apsolutno sve.

Iako bi većina na njenom mjestu uz ovakav stajling odabrala elegantan kaput, Ashley se odlučila za cool pilotsku jaknu s podstavom i ovratnikom od ovčje vune.

  • +4
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ove su jakne nekad bile svojevrsni zaštitni znak pilota, što objašnjava njihov naziv, a proteklih sezona postale zimski 'must have'. U 2019. godini zavladala je pomama za ovim modelima jakni, nakon što smo ih imali prilike vidjeti u kolekcijama Isabel Marant i Davida Kome, a jednako tražene su i ove sezone.

Iskopiraj stajling