ZA NJU JE MODA IGRA

Kraljica boja i uzoraka: Plavokosa voditeljica zna kako stajlingom podignuti raspoloženje u ove tmurne dane

30.10.2020 u 09:28

Bionic
Reading

Dobro poznato britansko estradno lice, Ashley Roberts, nije prošla neprimijećeno na ulicama Londona dok je kao i svakog dana šetala do zgrade radija Global Radio na kojem vodi emisiju 'Heart Breakfast'. Slavna ljepotica svakog dana prošeta genijalne odjevne kombinacije, a njezin posljednji u nizu stajlinga odličan je prijedlog kako začiniti tmurne jesenske dane

Amerikanka s londonskom adresom svojim veselim outfitima redovito unosi veselje na ulice britanske prijestolnice koja je također na udaru globalne pandemije koja ne popušta.

Radijska voditeljica i bivša članica grupe Pussycat Dolls, Ashley Roberts, s lakoćom sklapa stajlinge koji su uvijek pomno osmišljeni do najsitnijeg detalja. U svaki svoj outfit ulaže sto posto truda i vremena, što se itekako da primijetiti iz onog što svakodnevno vidimo.

Da je moda za nju igra u kojoj se vješto snalazi, Ashley je još jednom dokazala prošetavši ulicama Londona u genijalnom stajlingu koji je pravo osvježenje u ovim tmurnim i kišnim danima. Plavokosa ljepotica plijenila je pažnju u sivoj haljinici na kopčanje s detaljem crnih kožnih džepova ispod koje je odjenula crnu dolčevitu. Ovo je mudar način kako da slojevito odijevanje učinite chic.

  • +6
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lijepa voditeljica haljinu je uskladila s crnim visokim čizmama, a dašak boje kojom je razbila sivilo Ashley je osigurala pomoću efektnog žutog balonera s potpisom brenda Nasty Gal. Ovo je jedan od omiljenih balonera slavne ljepotice, a nedavno ga je uskladila s trapericama, džemperom s natpisom i štiklama u istoj boji.