PRAVI LJETNIKOVAC

Slavni glazbenik počastio se vilom na Floridi: Pogledajte gdje će uživati tijekom godišnjih odmora

19.04.2020 u 20:46

Bionic
Reading

Američki glazbenik Pharell Williams iskeširao je 30 milijuna dolara za novu vilu na Floridi udaljenoj svega pola sata vožnje od Miami South Beacha. Boravak u ovoj luksuznoj oazi stvoren je za prave hedoniste

Američki glazbenik Pharell Williams iskeširao je 30 milijuna dolara za novu vilu na Floridi udaljenoj svega pola sata vožnje od Miami South Beacha.

Boravak u ovoj luksuznoj oazi stvoren je za prave hedoniste Kriza izazvana koronavirusom nije omela slavnog glazbenika Pharella Williamsa da na popis svojih nekretnina upiše još jednu ljepoticu.

Ovoga puta odlučio je kupiti vilu na jugu zemlje. Počastio je luksuznom kućom na Floridi, udaljenoj svega pola sata od najfrekventnije lokacije u Miamiju, South Beacha.

  • +5
Nova kuća Pharrell Williamsa Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Tako je 47-godišnjak osigurao mir za vrijeme boravka u svojoj novoj ljetnoj vili, a istovremeno zaželi se dobre zabave i provoda, ne mora daleko putovati.

Kuća koju je kupio prostire se na 1400 kvadrata i krije razne luksuze. Prostrani vanjski bazen prvo je što je privuklo poznatog pjevača, a onda i raskošna unutrašnjost.

Na prvu se primijeti da je nekadašnji vlasnik s mnogo stila birao dekor svoje vile i pomno pazio na svaki detalj.