PERWOLL FASHION

Slavni brendovi na pisti Zlatnog rata

11.06.2013 u 16:29

Bionic
Reading

U sklopu Perwoll FASHION cruise collection prvi put na pisti na Zlatnom ratu održat će se revija poznatih svjetskih brendova kao što su Burberry, Armani Jeans, Hugo Boss, Michael Kors i Dsquared2, okupljenih pod modnim konceptom XYZ

Modni zaljubljenici i gosti Bola imat će priliku uživati u najnovijim trendovima za ljeto 2013. inspiriranima provodom u luksuznom resortu.

Burberry, Armani Jeans, Hugo Boss, Michael Kors i Dsquared2 samo su neki od brendova koji će se po prvi puta predstaviti modnoj publici na jednoj od najljepših jadranskih plaža, a uz modnu reviju XYZ predstavit će se i ekskluzivnim pop-up storeom u Bluesun hotelu Elaphusa od 12. do 15. lipnja. Za vrijeme trajanja Perwoll FASHION.HR cruisea svim posjetiteljima omogućen je i specijalan popust od 50%.

XYZ Premium Fashion Store inovativni je modni koncept pristupačnog luksuza koji donosi dizajnersku modu i trendove svjetskih metropola u zemlje jugoistočne Europe, a u svojoj ponudi obuhvaća više od 40 priznatih svjetskih brendova.